fbpx digital | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Щом сте попаднали на нашия сайт, сме убедени, че когато избирате нов смартфон, със сигурност се нуждаете от устройство, което да ви помага в работата. Колкото и неопределена да е тази нужда, тя изисква солиден модел с достатъчно памет, бърз процесор, чудесен екран и разбира се, голяма батерия.
Vivacom стартира продажбата на първия Vivacom 5G смартфон, който ще предложи на цена само от 1 лев на месец с план Unlimited 300.
Bang & Olufsen обяви нова колекция с легендарното име в моторните спортове Ferrari.
Добавената реалност (AR) и виртуалната реалност (VR) се възприемат все по-добре от потребителите, благодарение на по-честото им приложение в онлайн пазаруването.
Смартфоните са устройствата, които потребителите сменят най-често. 17% от анкетираните споделят, че използват мобилния си телефон поне 24 месеца преди си вземат нов, 46% избират да го сменят след две години, а 3% – всяка година.
Пандемията действително ускори използването на дигитални продукти и услуги от страна на крайните потребители, което доведе до необходимостта за малките и средните предприятия (МСП) да предприемат дигитална трансформация, за да гарантират своите растеж и конкурентоспособност.
Днес един бизнес е почти невъзможно да съществува без собствен сайт, а когато той функционира в сферата на търговията, е от ключово значение да разполага с качествен онлайн магазин.
Производителят на настолни и индустриални етикетни принтери Brother идентифицира следните особености и препоръки за подобряване на резултатите при използване на баркодове: 1.
Acronis, глобален лидер в киберзащитата, оповести откритията от своя най-нов доклад за киберзаплахите за полугодието: „От иновации към риск: управление на въздействията от кибератаките, базирани на AI”. Задълбоченото проучване е базирано на данни, събрани от над 1 милион крайни устройства по света.