fbpx digital | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Изминалата 2022 година ще остане в историята като една от най-бурните в последно време и повдигна въпроси, които ще са в основата на фундаменталната трансформация на бизнеса и обществото за години или дори десетилетия напред. Технологиите също са изправени пред значителни предизвикателства.
Независимо дали става въпрос за загуба на достъп до производствени данни поради атака на ransomware, източване на клиентска информация или кражба на интелектуална собственост, последствията могат да бъдат катастрофални, както по отношение на фирмената репутация, така и по отношение на работата. Спо
LG Electronics (LG) взе най-много награди в сравнение с предходни години на тазгодишното изложение CES с повече от 220 признания, отличаващи най-добрите иновации в категориите за домакински уреди и развлечения у дома. Сред най-големите отличия, получени от LG на CES 2023, беше желаната награда Enga
Ново проучване показва, че над половината (52%) от геймърите се идентифицират с онлайн алтер-егото си повече, отколкото с истинското си аз от реалния живот.
Делът на фишинг атаките е нараснал 1,3 пъти в периода от юли до октомври, според последния доклад на Acronis.
За една година компанията отчита изпратени 184 милиона съобщения между потребители и брандове и ръст от 158% на нови бизнес профили, създадени през приложението в България Rakuten Viber, един от глобалните лидери в поверителната и сигурна комуникация, споделя най-важните тенденции за начините, по к
Със сигурност вече сте обхванати от коледната суматоха по търсене на подаръци. Често накрая просто купувате нещо, за да направите „задължителния“ подарък.
За много онлайн търговци периодът на Черния петък и Киберпонеделник е свързан с огромно натоварване, но и с възможност за несравнимо повече продажби отколкото през останалото време на годината.
През 2030 година най-предпочитаните професии ще бъдат тези, които са изцяло стъпили на технологиите. Това показва Проучване на parentalguidance.com.
Samsung Electronics Co. Ltd. обяви, че броят на Galaxy Z Fold и Galaxy Z Flip смартфони, продадени на бизнес потребители, се е увеличил над два пъти на годишна база. От януари до октомври 2022 г.