fbpx за нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

 

Списание "твоят БИЗНЕС" е изцяло българско издание, което излиза от октомври 2003 г.

През всичките години се утвърди като едно от малкото изцяло бизнес издания за малкия и средния бизнес. Списанието има уникална концепция, коята реализира изключителна стойност на съдържанието. Това е единствената медия в България, чиито материали се списват изцяло от специалисти в различните браншове, които дават работещи съвети за предприемчивите българи.

От края на 2009 г. списанието стартира он-лайн формат, който покрива концепцията на хартиеното издание  www.tbmagazinе.net. От юли 2020 г. излиза изцяло обновения сайт на медията, съобразен с новите тенденции за визия и читаемост.

Към януари 2020 г. регистрираните абонати са над 19 000. Изключително предимство на медията е изпращането един път в седмицата на нюзлетер с анонси на актуално публикуваните материали и интервюта до регистрираните абонати, пожелали сами(!) да го получават, който е и атрактивен рекламен носител. (Към януари 2020 г. те са 18 000).


Хартиено издание

Хартиеното издание излиза 4 пъти в годината – средата на месеците март, юни, октомври и декември. Тираж на броевете – 5000. Разпространява се в Inmedio и бензиностанциите в страната.

Целогодишно списанието работи с БТПП, Стопанска камара, които разпространяват сред членовете си списанието, както е и партньор на много значими събития и изложения, където присъства. Дългогодишен партньор е на Форума на бизнес лидерите, конкурса Сомелиер на годината, БАПРА, БДВО, годишните награди за ПР и реклама, както и много други значими форуми.

Сред партньорите на изданието са всички компании, официални представители на автомобилните марки, най-големите банки, водещи ИТ фирми – софтуер и хардуер, адвокатски кантори, инвестиционни фондове, мобилни оператори, частни болници и клиники, винарски изби и много др.   

Специален проект "Мениджърите споделят"

През 2020 г. медията стартира  7-ми сезон на изключително успешният си проект „Мениджърите споделят“. В него се представят успешни мениджъри и собственици на бизнеси, които представят своите съвети за бизнес и един успешно решен казус в компанията. Изданието е с изключителна стойност, заради представените много откровено истории на лидери, работещи в България. В края на годината излиза от печат луксозно издание „Алманах на успешните бизнес казуси в България“, в който са събрани над 40 успешни истории. Изданието няма аналог у нас. Официалното му светско представяне по традиция всяка година е на бляскаво събитие в началото на февруари.

Участвалите до момента мениджъри могат да се видят и на: http://www.tbmagazine.net/proektnaspisanieto

Луксозно списание "твоята ВАКАНЦИЯ"

Луксозното списание  „твоята ВАКАНЦИЯ“, излиза от лятото на 2016 г. и е насочено към съвременните, успешни, делови хора с усет към хубавите преживявания, търсещи нови усещания и емоции, модни тенденции и актуални трендове и се наложи като уникално и единствено по рода си издание-пътеводител за свободното време.

Списанието излиза два пъти в годината – края на май и първите дни на декември, като е на пазара до края на съответния сезон (минимум 3 месеца или до изчерпването му). Всяко издание е с различен цвят на корицата, актуален за сезона. За периода, в който излиза се наложи като изключително търсено издание, заради изключително полезната и практична информация, разказана с много красиви снимки от първа ръка. Списанието е без аналог в България.

През 2020 г. лятното хартиено издание, планирано да излезе края на май, няма да бъде отпечатано поради обективните обстоятелства, създадени заради световната пандемия от корона вирус, несъстоялите се проекти и специално планирани пътувания на автори по света, които трябваше да бъдат в изданието.

Ваканционната тема ще бъде развита в онлайн изданието в специален проект „твоето ЛЯТО2020 в България“.

Очаквайте хартиено издание твоята Ваканция Зима 2021 преди Коледа

---------------------

 

Специален проект "Истинската скорост на жените"

Освен красиви създания, жените са сила, която не може да се сравни с нищо друго на света. Те са способни да направят толкова неща, които мъжете не биха могли. Жените са благословени да създават живот, да го изграждат и да бъдат стимул за мъжете. Те са майки, бизнес дами, лидери, духовно красиви, които носят неповторима харизма.

Жената е солта на живота, която му придава вкус. Тя е Вселена, в която планетите се движат с огромна скорост и въпреки това не се сблъскват. 

През 2020 г. започваме втори сезон на проекта, който ще бъде реализиран само онлайн, а в края на ноември със специално събитие ще отбележим неговия финал.