fbpx за нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Списание "твоят БИЗНЕС" е изцяло българско издание, което излиза от октомври 2003 г.

През всичките години се утвърди като едно от малкото изцяло бизнес издания за малкия и средния бизнес. Списанието има уникална концепция, коята реализира изключителна стойност на съдържанието. Това е единствената медия в България, чиито материали се списват изцяло от специалисти в различните браншове, които дават работещи съвети за предприемчивите българи.

От края на 2009 г. списанието стартира он-лайн формат, който покрива концепцията на хартиеното издание  www.tbmagazinе.net. От юли 2020 г. излиза изцяло обновения сайт на медията, съобразен с новите тенденции за визия и читаемост.

Към януари 2020 г. регистрираните абонати са над 19 000. Изключително предимство на медията е изпращането един път в седмицата на нюзлетер с анонси на актуално публикуваните материали и интервюта до регистрираните абонати, пожелали сами(!) да го получават, който е и атрактивен рекламен носител. (Към януари 2020 г. те са 18 000).

Специален проект "Мениджърите споделят"

През 2023 г. медията стартира  9-ти сезон на изключително успешният си проект „Мениджърите споделят“. В него се представят успешни мениджъри и собственици на бизнеси, които представят своите съвети за бизнес и един успешно решен казус в компанията. Изданието е с изключителна стойност, заради представените много откровено истории на лидери, работещи в България. Пррз март излиза от печат луксозно издание „Алманах на успешните бизнес казуси в България“, в който са събрани над 40 успешни истории. Изданието няма аналог у нас. Официалното му светско представяне по традиция всяка година е на специално светско събитие.

Участвалите до момента мениджъри могат да се видят и на: http://www.tbmagazine.net/proektnaspisanieto

Луксозно списание "твоята ВАКАНЦИЯ"

Луксозното списание  „твоята ВАКАНЦИЯ“, излиза от лятото на 2016 г. и е насочено към съвременните, успешни, делови хора с усет към хубавите преживявания, търсещи нови усещания и емоции, модни тенденции и актуални трендове и се наложи като уникално и единствено по рода си издание-пътеводител за свободното време.

Списанието излиза средата на юни, като е на пазара до края на септември. Всяко издание е с различен цвят на корицата, актуален за сезона. За периода, в който излиза се наложи като изключително търсено издание, заради изключително полезната и практична информация, разказана с много красиви снимки от първа ръка. Списанието е без аналог в България.

---------------------

Специален проект "Истинската скорост на жените"

Освен красиви създания, жените са сила, която не може да се сравни с нищо друго на света. Те са способни да направят толкова неща, които мъжете не биха могли. Жените са благословени да създават живот, да го изграждат и да бъдат стимул за мъжете. Те са майки, бизнес дами, лидери, духовно красиви, които носят неповторима харизма.

Жената е солта на живота, която му придава вкус. Тя е Вселена, в която планетите се движат с огромна скорост и въпреки това не се сблъскват.

На пазара е луксозното списание Сезон 2023, а от есента започва реализацията на пети сезон на проекта, а в края на януари 2024 г. със специално събитие ще отбележим излизането от печат на новото издание.