fbpx астрология | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Седмицата крие рискове от финансови измами, спекулации и загуби особено пред водните зодии Рак — Скорпион — Риби. ОВЕН /21.03 - 20.04/ Очертава се активна и ползотворна седмица.
Бъдете изключително внимателни тази седмица и избягвайте сериозни инвестиции особено представителите със силни позиции в знаците Телец - Скорпион - Лъв - Скорпион ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти с хора на по
Предстои динамична седмица за въздушните зодии БЛИЗНАЦИ-ВЕЗНИ-ВОДОЛЕЙ. Очакват ви активности, нови начинания и успешни сделки. ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще бъде доста динамична, активна и идеи за нови бизнес начинания няма да липсват.
И тази седмица бъдете предпазливи с новите бизнес начинания и документалната част.
Новата Година започва с Ретрограден Меркурий. Не е подходящ период за големи покупки на техника, автомобили, смяна на работното място. Бъдете внимателни с документалната част и кореспонденцията.
ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата не е подходяща за осъществяване на нови социални контакти, медийни изяви, PR кампания и нови съдружия особено с близки приятели. Добър период е за разрешаване на важни юридически или съдебни казуси.
Декември е месец на равносметка и поставяне на нови бизнес цели. Предстои силна седмица отново за огнените знаци ОВЕН-ЛЪВ-СТРЕЛЕЦ. ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти както на местно, така и на международно ниво.
Седмицата се очертава определяща при взимането на решения за всякакви финансови операции, сделки, инвестиции и големи покупки.  ТЕЛЦИ - СКОРПИОНИ – важна седмица за вас!
Седмицата се очертава предизвикателна по отношение на нови инвестиции, финансови операции и сделки.
Седмицата се очертава предизвикателна най-вече за неподвижните знаци ТЕЛЕЦ - СКОРПИОН и хора със силни позиции в тези знаци. Не предприемайте финансови инвестиции и не стартирайте нови бизнес проекти.