fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (20-26 февруари 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (20-26 февруари 2023 г.)

Бъдете изключително внимателни тази седмица и избягвайте сериозни инвестиции особено представителите със силни позиции в знаците Телец - Скорпион - Лъв - Скорпион

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти с хора на положение. Времето е подходящо за партньорства и бизнес колаборации. Ще се чувствата в добра форма, дейни, енергични и амбицирани да превземете нови професионални хоризонти. Периодът е подходящ за сделки, нови работни дейности или започване на нова работа.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична, много напрегната и предизвикателна седмица. Не е подходящ период за финансови инвестиции, бъдете разумни и не прекалявайте с покупките. Не прибързвайте в действията си и си направете добър разчет на портфейла. Възможни са загуби, породени от импулсивни решения.
БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Ще бъдете доста активни и предприемчиви през идната седмица. Силен период е за нови сделки, нови работни дейности или започване на нова работа. Времето е чудесно за стартиране на нови бизнес отношения, така че не пропускайте възможностите, които ще се разкрият пред вас.

РАК /22.06 - 23.07/
Очаква ви доста динамична и напрегната седмица. Бъдете внимателни с инвестициите и обмислете внимателно всяка бизнес идея. Не е добър период за взимане пари на заем, теглене на кредити или взимане неща на лизинг. 

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще бъде предизвикателна за вас лъвове в професионален план. Ще срещнете трудности, напрежение, предизвикателства, които ще ви попречат да покажете своите качества. Не е силен период за установяване на партньорства, съдружия и всякакви бизнес колаборации. Не предприемайте гръмки бизнес инвестиции, защото има рискове от загуби.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периода не е силен за вас що се отнася до стартирането на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове. Няма да бъде добра идея да смените работа или професионалната дейност. Сега е добре да придвижвате напред старите си бизнес проекти и да поддържате баланс в отношенията с бизнес партньорите си.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста напрегната и турбулентна за вас по отношение на финансите. Занимавайте се с познатите за вас неща и рутинни задължения, сега не е подходящ период за резки промени. . Не предприемайте гръмки бизнес инвестиции, защото има рискове от загуби.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Тази седмица отново се очертава доста успешна за вас стрелци. Периодът е силен за професионална реализация и поставяне на нови бизнес цели. Късметът и успехите ще ви преследват и ще получите реални възможности да увеличите капитала си. Добър период е за нова професионална дейност или смяна на работното място.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Желанието за лична промяна ще ви донесе нови, добри възможности за професионална реализация. Добър момент е за преговори за нова длъжност, позиция и по-добри финансови условия. Сега е моментът да подобрите финансовото си състояние и да заявите своите доводи за това. Очакват ви успешни сделки, особено с хора от международен характер.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес отношения, съдружия и партньорства. Ще бъдете доста дейни, активни и това ще ви донесе реални възможности, за нови бизнес сделки, както на местно ниво, така и на чуждестранно. Все пак бъдете разумни и не поемайте непремерени рискове, които не са по силите и джоба ви.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Седмицата ще бъде силна и успешна за вас. Ще успеете да реализирате бизнес начинанията си успешно, но не се впускайте в нови такива. Не е добър период за взимане пари на заем, теглене на кредити или взимане неща на лизинг. Бъдете внимателни и с документалната част, четете всичко детайлно.