fbpx Седмична астро прогноза за всеки зодиакален знак (24- 30 октомври 2022 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична астро прогноза за всеки зодиакален знак (24- 30 октомври 2022 г.)

Седмицата се очертава предизвикателна най-вече за неподвижните знаци ТЕЛЕЦ - СКОРПИОН и хора със силни позиции в тези знаци. Не предприемайте финансови инвестиции и не стартирайте нови бизнес проекти. Започва коридор на затъмнения от 25 октомври до 11 ноември 2022 г.

Ето и седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /24 - 30 октомври 2022 г./

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата няма да бъде от най-успешните за вас в работен план и по отношение на бъдещите ви творчески намерения. Трудно ще успеете да реализирате бизнес начинанията си към момента, а за нови такива по-добре изчакайте. Не е добър период за преговори, както и за подписване на важни договори, документи, особено с чуждестранни контрагенти.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Стабилността и финансовият комфорт са много важни за вас телци, затова бъдете внимателни по отношение на бизнес начинанията тази седмица. Периодът не е подходящ за нови финансови инвестиции, теглене на кредити или старт на нов бизнес. Бъдете разумни и планирайте добре бюджета си. Има възможност да отпадне обучение или бизнес пътуване, поради независещи от вас обстоятелства.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Седмицата започва със силен заряд и жажда за покоряване на нови професионални върхове. Периодът е добър за сътрудничества и колаборации, за създаване на нови бизнес и социални контакти. Не са изключени обаче проблемни ситуации с по-висшестоящи фигури, началници. Сега не е добър период за смяна на работа или заемане на нова длъжност, пазете се от интриги и спекулации на работното място.

РАК /22.06 - 23.07/
През новата седмица ще бъдете в хармония със себе си и околните, пред вас ще се открият добри възможности за създаване на добри професионални контакти. Ако ви предстоят важни срещи и преговори, подписване на важни документи, то те ще бъдат успешни и ще достигнете до общо съгласие с отсрещната страна. Ще се открият възможности за професионално развитие, но засега изчакайте, ако имате планове за смяна на професионалната дейност.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще стартира с добри възможности за установяване на важни социални и бизнес контакти, в партньорските отношения ще цари баланс и хармония. Ще действате дипломатично и ще бъдете говори на известни компромиси, именно това е пътят към разрешаване на доста от проблемите ви. Изборът остава пред вас, ще имате възможност да влезете в сериозни партньорски отношения, не само в бизнес план, а и в личен.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Важен период за запазване на баланса в отношенията с партньорите, не предприемайте крайни действия, сега не е време за преврати. Бъдете разумни и действайте по план, това е вашата силна страна. Ще ви бъде още по-лесно ако се доверите на интуицията си, тя няма да ви подведе. Сега е период на създаване на стабилна основа с важни за вас хора, с които да изпълните дългосрочните си цели.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периода предоставя изключителни възможности пред вас Везни, имате възможности за установяване на добри бизнес контакти, стартиране на нови проекти и договорни отношения. Въпреки всичко, не бъдете крайни в действията си, проявете толерантност, защото има вероятност да настъпи преврат в отношенията с партньорското обкръжение.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Периодът не е от най-силните в работен план и професионална реализация. Коридорът на затъмненията ще ви повлияе изключително силно. Не се препоръчват финансови инвестиции и нови бизнес начинания, могат да се появят пречки и доста предизвикателства. Опитайте се да довършите започнатото към момента, без да се впускате в нови проекти.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
В първите дни от седмицата късмета няма да бъде на ваша страна. Не се впускайте в нови начинания и не подписвайте важни документи. В края на седмицата могат да се отворят по-добри възможности за професионална реализация и ще получите възможности за развитие. Не се оставяйте амбицията да надделее пред трезвата оценка, защото има голяма възможност да се заблудите и да не прецените правилно дадени ситуации.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Периодът не е подходящ за всякакви финансови операции, изчакайте и планирайте, има силни предпоставки за турбуленции в отношенията с партньорите. Не вземайте крайни решения, опитайте се да проявите дипломатичност в комуникацията, в противен случай рискувате да си развалите хармонията. Бъдете предпазливи при подписване на документи и в бизнес комуникацията.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Седмицата стартира с добри възможности за създаване на стабилни и трайни отношения в работен план. Подходящо време е за разрешаване на документални и съдебни казуси. Бъдете предпазливи обаче по отношения на финансите си, има възможности за неправилни инвестиции и загуба на средства.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Очертава се период, в който трябва да бъдете предпазливи и внимателни относно всякакви бизнес начинания. Има сериозни рискове от заблуди, измами и всякакъв вид спекулации в работен план. Бъдете разумни и се доверете на силната си интуиция. Не си поставяйте високи бизнес цели и не започвайте нови работни проекти в този период, риска от разочарования съществува.

Повече астрални прогнози и връзка с Магдалена: 

телефон: 0884 03 05 07

magdalena_bo@abv.bg 

https://www.facebook.com/AstroStarMagDalena

https://instagram.com/magdalena.astrovibes