fbpx Седмична Астропрогноза за всеки зодиакален знак (11-17септември 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астропрогноза за всеки зодиакален знак (11-17септември 2023 г.)

Продължава периодът на Ретрограден Меркурий, придружен с Ретрограден Юпитер. Бъдете внимателни с документалната част и не се надскачайте в намеренията си.

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата бъде доста динамична и предизвикателна за вас. Периодът не е подходящ за нови бизнес начинания и развитие на бизнеса. Ще се сблъскате с доста предизвикателства на работното място, което ще ви донесе изключително много стрес и напрежение. Планувайте, но не предприемайте резки и смели действия.

ТЕЛЕЦ  /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична и напрегната работна седмица. Периодът е подходящ за започване на нови работни проекти или стартиране на нова работна дейност. Не е удачен период за сериозни бизнес сделки, както и за големи капиталожложения. Не предприемайте сериозни инвестиции и харчете разумно!

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица, но сега периодът не е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Планирайте и по- скоро придвижвайте напред текущите си бизнес начинания и  се опитайте да не се надскачате в намеренията си. Бъдете внимателни с документалната част и четете внимателно всичко, което подписвате. Тези от вас, които очакват сключване на важни сделки, особено в областта на търговията или транспорта, могат да претърпят неочакван обрат.

РАК /22.06 - 23.07/

Очертава се една доста активна и напрегната работна седмица. Пред вас ще се разкрият нови, неочаквани възможности за бизнес начинания. Бъдете разумни обаче, не дейтсвайте импулсивно и не се надскачайте в намеренията си.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително динамична и напрегната за вас. Бъдете внимателни с документалната част и нещата, които подписвате. Не е удачен период за сериозни бизнес сделки, както и за големи капиталожложения. Не предприемайте сериозни инвестиции и не се надскачайте в бизнес намеренията си.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периодът не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периодът не е силен за вас везни, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове като не се надскачайте в намеренията и възможностите си. Сега е добре да придвижвате напред старите си бизнес проекти, но разчитайте предимно на на себе си. Чака ви доста работа и отговорности.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста успешна и далновидна за вас. Чудесен период е за покупко- продажби на надвижимо имущетсво, както и за разрешаване на имотни казуси. Помислете за различни PR дейности или бизнес колаборации с цел развитие на бизнеса и положението ви в обществото. Бъдете внимателни обаче с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате.

СТРЕЛЕЦ  /23.11 - 22.12/

Започва една динамична, но доста успешна, особено в бизнес план седмица. Чудесен период е за планиране и проучване на нови хоризонти за професионалното ви развитие. Бъдете разумни, а не не импулсивни. Избягвайте прекалени харчове и сериозни инвестиции. Дерзайте, идеи и добри възможности няма да липсват.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Очаква ви една напрегната и динамична работна седмица. Периода е подходящ за осъществяване на важни срещи, сделки или подписване на документи. Не е подхощ момент за започване на нова професионална дейност. Придвижвайте старите си, рутинни задължения.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Очаква ви доста динамична и напрегната работна седмица. Периодът не е подходящ за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват, но мислете трезво и не реагирайте прибързано. Разчитайте предимно на себе си и не започвайте работни отношения с хора от приятелския ви кръг.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде силна и успешна за вас в работен план. Периода е благодатен за започване на нови проекти, както и бизнес колаборации. Пред някои от вас ще се разкрият чудесни възможности за кардинален преврат в бизнес план. Дерзайте и не пропускайте момента!