fbpx Седмична бизнес астро прогноза за всеки зодиакален знак (14-20 ноември 2022 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична бизнес астро прогноза за всеки зодиакален знак (14-20 ноември 2022 г.)

След края на Коридора на затъмненията и мощното пълнолуние по оста Скорпион — Телец, пред нас се очертава една доста по-спокойна седмица в бизнес план. Шансовете за сътресения и погрешни инвестиции са значително по-малки.

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /14-20 ноември 2022 г./

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за стабилизиране на финансовото ви състояние. Пред вас ще се разкрият добри хоризонти за професионална реализация и осъществяване на бизнес плановете ви. Що се отнася до работата с документи, както и кореспонденцията, бъдете внимателни, четете детайлно, това ще ви помага да избегнете провали. Не е добър период за инвестиции свързани с техника или автомобили.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична, напрегната и доста турбулентна седмица. Бъдете внимателни по отношение на бизнес инвестиции си и харчете разумно. Не е подходящ момент за взимане или даване на пари на заем, както и за инвестиции свързани с недвижимо имущество. Помислете добре кое е по силите и по джоба ви към дадения момент, без да предприемате излишни рискове.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица и пред вас ще се разкрият добри възможности за увеличаване на приходите си от проекти стартирали още през октомври. Вашето постоянство и упоритост ще се увенчаят с успех. Работете върху вече започнати проекти и не се впускайте импулсивно към нови бизнес начинания, които могат да крият „подводни камъни“.

РАК /22.06 - 23.07/

Очертава се силна седмица за вас в професионален план. Ще се отворят добри бизнес възможности особено за тези, които работят в сферата на търговията, алкохолния бранш, фармацията, морския транспорт и изкуството. Ще успеете да сключите добри сделки и да установите нови бизнес контакти, затова дерзайте смело напред.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата може да ви изправи пред доста трудности и да провери вашата гъвкавост и адаптивност при кризисни ситуации. Запазете хладнокръвие, сега е момент да покажете устойчивост и воля, за да се справите с възникналите казуси. Периодът не е подходящ за финансови инвестиции и операции, не взимайте и не давайте пари на заем, бъдете разумни и практични.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но трябва да реагирате бързо и да бъдете гъвкави, за да не ги пропуснете. Бъдете внимателни с документалната част, не подписвайте нищо, преди да го проверите детайлно. Не се заемайте с мащабни проекти и неща, които не са по силите ви, защото късмета няма да е ваша страна.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Седмицата ще бъде доста силна за вас и ще ви отвори нови професионални хоризонти. Добър период е за установяване на нови бизнес контакти, стартиране на нови проекти и договорни отношения. Късметът ще бъде на ваша страна и ще позволи подписването на дългосрочни договори и изграждане на съвместни планове с партньори, някои от тях с чуждестранно потекло.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде силна за вас по отношение на установяване на добри бизнес отношения с хора с подобна на вашата дейност. Периодът е добър за установяване на съдружия и колаборации, както на местно, така и на международно ниво. Добре е да помислите за различни PR дейности и активности, които ще повдигнат имиджа ви в бизнес средите.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Седмицата е изключително благоприятна за укрепване отношенията с партньори, съдружници и бизнес контакти, особено с хора с високо социално положение и властимащи. Опитайте се да не стартирате нови бизнес проекти, а да поддържате текущите такива, защото късметът може да ви изневери. Не реагирайте импулсивно в работния процес, а по-скоро наблюдавайте, планирайте и се доверете на своята интуиция.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Жаждата за лична промяна ще бъде водеща тази седмица. Възможни са смяна на работното място, смяна на заеманата позиция или прекъсване на взаимоотношения с важни за вас хора. Късмята обаче ще бъде на ваша страна и промените, които ще настъпят ще бъдат за ваше добро. Мислете позитивно и помнете, че успеха идва тогава, когато излезете от зоната си на комфорт.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Периодът не е подходящ за всякакви финансови операции и инвестиции, планирайте добре портфейла си, за да няма финансови загуби. Поставете си ясни и точни бизнес цели и помислете как точно може да ги осъществите. Напрежението и стреса няма да липсват, но се постарайте да не действате прибързано. Бъдете креативни и иновативни в решенията си.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Ще се чувствате в добра форма и това ще помогне за поддържането на добри взаимоотношения в работния кръг. Сега е подходящ момент за влизане в съдружия и колаборации с хора с подобна на вашата дейност. Добре е да помислите за различни PR дейности и активности, които ще повдигнат имиджа ви в бизнес средите. Работете върху текущи бизнес проекти, които ще ви донесат повече успехи, отколкото стартирането на нови такива.

Повече астрални прогнози и връзка с Магдалена: 

телефон: 0884 03 05 07

magdalena_bo@abv.bg 

https://www.facebook.com/AstroStarMagDalena

https://instagram.com/magdalena.astrovibes