fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /30 октомври - 5 ноември 2023 г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /30 октомври - 5 ноември 2023 г./

Приключи Коридорът на Затъмненията, което отваря един по-благодатен период за инвестиции и увеличаване на капитала

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще бъде доста динамична и натоварена по отношение на срещи, сделки и преговори. Бъдете разумни и не предприемайте рисковани инвестиции. Периодът не е подходящ за големи крачки по отношение на финанси и покупки.

ТЕЛЕЦ  /20.04 - 20.05/

Седмицата ще бъде изключително напрегната по отношение на срещи, сделки и преговори. Не е добър период за старт на нови проекти или смяна на дейността. Бъдете внимателни с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате, защото това може да ви донесе финансови загуби.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица.Периода е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Време е за действие, но все пак не се надскачайте по отношение на финансите и намеренията си!

РАК /22.06 - 23.07/

Очертава се една доста активна и интересна работна седмица. Предстоят доста важни срещи, които могат да разкрият много добри възможности за бизнес развитието ви. Периодът е чудесен за разрешаване на документални казуси, които ще са от съществено значение за бъдещото ви развитие.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително динамична и напрегната за вас. Бъдете внимателни с документалната част и нещата, които подписвате. Не е удачен период за сериозни бизнес сделки, както и за големи капиталожложения. Не предприемайте сериозни инвестиции и не се надскачайте в бизнес намеренията си.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Ще бъдете доста активни през идната седмица. Периода е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Чудесен момент за разрешаване на имотни и ипотечни казуси.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периодът не е силен за вас, везни, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове като не се надскачайте в намеренията и възможностите си. Сега е добре да придвижвате напред старите си бизнес проекти, но разчитайте предимно на на себе си.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста успешна и далновидна за вас. Чудесен период е за покупко-продажби на надвижимо имущество, както и за разрешаване на имотни казуси. Помислете за различни PR дейности или бизнес колаборации с цел развитие на бизнеса и положението ви в обществото. Бъдете внимателни обаче с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате.

СТРЕЛЕЦ  /23.11 - 22.12/

Започва една динамична и доста напрегната работна седмица по отношение на срещи, сделки и преговори. Периодът не е силен за старт на нова дейност или смяна на попрището. Бъдете внимателни с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате, защото това може да ви донесе финансови загуби.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Очаква ви силна и ползотворна седмица по отношение на срещи, сделки и преговори. Чудесен период е за разрешаване на важни документални казуси. Помислете за обучения и семенари, които ще ви бъдат полезни за в бъдеще.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Очаква ви доста динамична и напрегната работна седмица. Периодът е чудесен за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват. Чудесен момент за разрешаване на документални казуси.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас, особено при онези, които имат бизнес партньори. Влошените отношения могат да се отразят доста зле на целия бизнес. Бъдете премерени по отношение и на финансите си, и не се надскачайте в намеренията си.