fbpx астропрогноза | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Седмицата ще започне с голяма енергия и силна жажда за нови проекти особено за огнените зодии ОВЕН-ЛЪВ-СТРЕЛЕЦ. Бъдете по-разумни и не действайте импулсивно! Има рискове от документални измами и нелоялни сделки! ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще започне доста динамично за вас.
Очаква ни динамична седмица, в която е добре да не прибързваме с нови сделки, проекти, бизнес отношения с хора от чужбина. Четете обстойно всичко, което подписвате! ОВЕН /21.03 - 20.04/ Очертава се динамична и предизвикателна седмица пред вас.
Седмицата ще поднесе чудесни възможности за финансов растеж и бизнес инвестиции пред огнените знаци ОВЕН- ЛЪВ-СТРЕЛЕЦ. Време е за дейстивия! ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за много успешни бизнес взаимоотношения.
Очаква ни напрегната и рискова седмица по отношение на инвестициите, финансовите операции и паричните потоци. Правете бавни, но сигурни крачки в бизнеса! ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата ще бъде доста динамична, активна и идеи за нови бизнес начинания няма да липсват.
Очертава се предизвикателна седмица по отношение на финансите, особено пред водните зодии Рак, Скорпион, Риби. Бъдете разумни, има рискове за финансови измами и заблуди! ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за добри и успешни инвестиции.
Започва силен период на промени, нови начинания и проекти. Открива се коридор за добри възможности пред въздушните зодии – Близнаци - Везни - Водолей. Време е за действия! ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти.
ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата не е подходяща за осъществяване на нови социални контакти, медийни изяви, PR кампания и нови съдружия особено с близки приятели. Добър период е за разрешаване на важни юридически или съдебни казуси.
Декември е месец на равносметка и поставяне на нови бизнес цели. Предстои силна седмица отново за огнените знаци ОВЕН-ЛЪВ-СТРЕЛЕЦ. ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти както на местно, така и на международно ниво.
Продължава силния период на възход и подем за огнените зодии ОВЕН-ЛЪВ-СТРЕЛЕЦ ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти с хора на положение и властимащи.
ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти. Ще пожънете неочаквани успехи, които ще ви донесат стабилност и добро социално положение в обществото.