fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /6-12 ноември 2023г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /6-12 ноември 2023г./

Очаква ни предизвикателна седмица по отношение на инвестиции и финансови операции! Бъдете внимателни с покупките и сериозните вложения, особено представителите на неподвижния кръст ТЕЛЕЦ - ЛЪВ - СКОРПИОН - ВОДОЛЕЙ.

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще бъде определено динамична и доста предизвикателна за вас. Ще бъдете активни, както винаги, но работата няма да спори. Не е добър период за нови обучения, семинари или пътувания в чужбина.

ТЕЛЕЦ  /20.04 - 20.05/

Очаква ви една чудесна работна седмица по отношения на срещи, сделки, бизнес колаборации. Чудесен период е за разрешаване на важни документални казуси или подписване на важни документи.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни и напористи в работен план през идната седмица. Периодът е чудесен за нова дейност, нови бизнес проекти и развитие на бизнес дейността. Помислете за бизнес колаборации и различни PR дейности.

РАК /22.06 - 23.07/

Очаква ви доста динамична и стресова работна седмица. Бъдете внимателни по отношение на документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате. Важни за вас срещи или сделки могат да претърпят провал, но периодът е чудесен за различни PR дейност и бизнес колаборации.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде напрегната и натоварена за вас. За съжаление нещата няма да се движат по план, особено при хората с чуждестранна бизнес дейност. Не е удачен момент за нови дейности, обучения или пътувания в чужбина.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата ще бъде доста динамична, но определено успешна за вас. Периода е чудесен за нова дейност, нови бизнес проекти и развитие на бизнес дейността. Ще имате чудесни възможности и предложения, които определено не са за изпускане

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периодът е силен за вас що се отнася до осъществяване на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Сега периода не е удачен за развитие на бизнеса, за нови срещи и бизнес колаборации.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста динамична и предизвикателна за вас. Периодът не е подходящ за резки промени или старт на ново бизнес начинание. Не е добър период за нови обучения, семинари или пътувания в чужбина.

СТРЕЛЕЦ  /23.11 - 22.12/

Седмицата ще бъде доста динамична и трудно в бизнес план за вас. Бъдете внимателни с покупките и инвестициите, и не се надскачайте. Сега периодът не е удачен за развитие на бизнеса и сериозни инвестиции.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Предстои ви доста динамична, активна, но и доста стресова седмица. Сега не е моментът обаче да планувате нови професионални дейности и  да разширите бизнес портфолиото си, особено с хора с чуждестранно потекло. Силен период е за развитие на текущите ви бизнес дела.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Периодът  е чудесен за нови бизнес проекти, инвестиции, особено с хора с чуждестранен произход. Може да планувате бизнес пътувания, семинари и обучения. Сега е силен период за развитие както на бизнеса, така и на вас самите.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде доста успешна за вас и подходяща за осъществяване на важни срещи, сделки и подписване на документи. Сега периодът е благодатен за ново начало, нови дейности и цялостен рестарт.