fbpx избрано | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

избрано

През 2030 година най-предпочитаните професии ще бъдат тези, които са изцяло стъпили на технологиите. Това показва Проучване на parentalguidance.com.
На фона на продължаващия ръст на потребителските цени, мерките за повишаване на доходите и покупателната способност заемат централно място в парламентарния дебат.
Декември е месец на равносметка и поставяне на нови бизнес цели. Предстои силна седмица отново за огнените знаци ОВЕН-ЛЪВ-СТРЕЛЕЦ. ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти както на местно, така и на международно ниво.
Международната рейтингова агенция S&P Global Ratings потвърди дългосрочния и краткосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута 'BBB/A-2'.
За разлика от предни година, 2022-ра е белязана от редица икономически сътресения, които ни карат да преосмислим разходите си. Цените продължават да бъдат прекалено високи за голяма част от потребителите.
ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти. Ще пожънете неочаквани успехи, които ще ви донесат стабилност и добро социално положение в обществото.
Международната рейтингова агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута ‘BBB’ с положителна перспектива. Рейтингът на България е подкрепен от нейната силна външна и фискална позиция в сравнение с държавите със същия рейтинг, надеждната полит
След края на Коридора на затъмненията и мощното пълнолуние по оста Скорпион — Телец, пред нас се очертава една доста по-спокойна седмица в бизнес план.
Пандемията е ускорила експоненциално нуждата от меки умения сред мениджърите и вместо традиционните методи за наемане все по-необходимо е да се възприеме холистичен подход, способен да оцени кандидата цялостно и да идентифицира онези личностни черти, които наистина могат да добавят стойност към пози
60% от ИТ лидерите в България гледат на недостига на персонал с ИТ умения като една от основните заплахи за техния бизнес.