fbpx избрано | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Силна и динамична седмица за огнените зодии ОВЕН - ЛЪВ - СТРЕЛЕЦ ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще бъде доста динамична и успешна в работен план. Ще бъдете доста целеустремени в  желанието си към развитие и израстване. Силен период е за разрешаване на имотни и имуществени казуси.
Планирането на пътуване до екзотична дестинация е вълнуващо начинание, изпълнено с очакване за нови приключения, култури и преживявания. Когато планирате пътуване в чужбина, обмяната на валута е важна задача, която изисква внимателно обмисляне.
В съвременния свят, където технологичният напредък и социалните тенденции се променят с бързи темпове, да се ориентират младите хора в избор на професия за бъдещето става все по-трудно.
За да се сдобие със средно за страната жилище от 81 кв. м. през 2022 г. домакинство със средни доходи е нужно да спестява брутния си доход в продължение на 6.7 г.
Седедмицата започва предизвикателно по отношение на подписване на важни документи, сключване на сделки или сериозни инвестиции особено за знаците БЛИЗНАЦИ - СТРЕЛЕЦ - ДЕВА - РИБИ ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще бъде доста динамична и предизвикателна за вас, особено, ако работата ви е свързана с
Международната рейтингова агенция S&P Global Ratings повиши перспективата пред рейтинга на страната ни до положителна от стабилна и потвърди дългосрочния и краткосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута 'BBB/A-2'.
Избраните за кметове жени са едва 13,21% в сравнение с 28% общински съветнички. По данни на Европейският институт за равенство между половете (2022), процентът жени кметове показва лек растеж през последните години: на местните избори в България през 2007 г. те са само 10,6%.
Според последни проучвания, за първи път в последните няколко години през 2022 г. даряващите са повече от тези, които не са подкрепили кауза - 56% спрямо 44% през 2017 г. Би било страхотно, ако успеем да увеличим още повече процентите през тази година.
Започва нов силен период за хората с професионална насоченост в областта на психологията, хирургията, банковото дело и фондовите борси. ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще бъде доста динамична и успешна по отношение на инвестиции, разрешаване на ипотечни и имуществени казуси.
Подзаглавие
Всеки един собственик смята, че неговата компания е най-добрата и очаква висока цена за нея
В предишната си статия започнахме темата как инвеститор може да убеди един предприемач да продаде своя бизнес.