статия на деня

Раздялата със служител, независимо от причините за това, често се оказва предизвикателство за работодателите.
Имам навика в събота, след като си взема дрехите от химическо чистене, да изпия кафето си и да похапна два ръчно направени бонбона.
Въздействието на COVID-19 е широкообхватно. Пандемията не само че промени нашето ежедневие, но и значително модифицира начина, по който бизнесът в целия свят оперира.
Само преди броени дни електронната поща навърши 38 години и днес е една от най-широко използваните форми на комуникация, достъпна за хора от всички възрасти и социални прослойки.
Тези дни, докато се наслаждавах на последните топли дни в София и седях на балкона, четейки книга, дъщеря ми, която е в 9-ти клас на езикова гимназия, дойде да ми прави компания докато “преговаря” по химия. Преговорният процес представляваше гледане на видео материали за 7-ми клас в Уча.се.
На 22 септември светлата част на деня се изравнява с нощта и  настъпва астрономическата есен в Северното полукълбо на Земята. Всъщност есенното равноденствие дава началото на астрономическата есен и след тази дата денят започва да се скъсява. През годината Слънцето последователно осветява Северното
  Много компании правят сериозни инвестиции в тяхната конкурентоспособност чрез реклама, маркетингови активности, ценообразуване и предлагане на допълнителни услуги.
Trijumf Selection на сръбската изба Vinarija Aleksandrović бе обявено за най-доброто вино на Балканите за момента.
Индексът за устойчивост на неправителствените организации в България за 2019 г. е 3.5 (развиваща се устойчивост). Това означава влошаване спрямо предходната година (3.4 за 2018 г.), но негативната тенденция се отбелязва за втора поредна година.
Основните принципи на икономическата свобода са личният избор, доброволната размяна, свободата да развиваш бизнес и да се конкурираш с останалите, а личността и частната собственост да са неприкосновени.