fbpx статия на деня | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

статия на деня

Прекъсването на бизнес дейността (№1 с 41%) и избухването на пандемия (№2 с 40%) са основните бизнес рискове за тази година, заедно с кибер рисковете (№3 с 40%)са най-големите рискове за бизнесa за 2021 г.
Четири пъти по-високо увеличение на кандидатите за работа, идващи от най-засегнатите от ковид кризата сектори, отчита лидерът в HR решенията Adecco България.
Един от най-евтините начини да направите своите клиенти лоялни и да ги задържите в бурни времена, е като им се възхищавате. Всеки един бизнес, с който работите заслужава възхищение и уважение, и е въпрос на нагласа да намерите това зрънце, което да запали погледа, когато общувате с тях.
Правителствените (57%) и бизнес лидерите (56%) се опитват да подвеждат хората, като разпространяват невярна информация.
Комуникационният маркетинг има за цел да разкаже чрез правилен канал и формат на реклама на вашите таргет аудитории колко сте добри и защо има смисъл от вас. И винаги трябва да търсите, е възможно най-голяма възвръщаемост от инвестицията, която правите.
Безспорно в практиката най-предпочитаната форма за осъществяване на търговска дейност е Дружеството с ограничена отговорност (ООД).  Редица обстоятелства като динамиката на търговския оборот, промяната в бизнес плановете на съдружниците, влошаване на отношенията между тях, започване на трудово или
Разпространението на коронавируса засегна относително слабо глобалния пазар на жилищни имоти, показва проучване на международната група Leading Real Estate Companies of the World (Leading RE), проведено на 273 пазара в света.
Въпреки притесненията, че повишението на минималната заплата в хода на криза може да се отрази негативно на пазара на труда и исканията на работодателските организации то да бъде отложено с поне година, в началото на 2021 г. МРЗ беше увеличена до 650 лева.
Вчера се видяхме с близък мой приятел, доскоро топ мениджър в българския клон на международна корпорация. Докато си говорехме на бутилка вино, преминала неусетно към втора, той започна да разказва за вече бившата си работа в по-друга стилистика от преди.
Започналата през октомври 2020 г. негативна тенденция при броя на публикуваните обяви за работа във водещите сайтове у нас, засили осезаемо цифровите си (и социални) отражения през декември.