fbpx статия на деня | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

статия на деня

Настоящият материал има за цел да даде общ поглед върху актуалната нормативна уредба, приложима към командироването на работници и служители в рамките на предоставяне на услуги в страна от Европейския съюз. Темата отново набира популярност, след като Европа и светът започват бавно, но целен
“Щом чуваш изстрела, значи не е бил за теб...” - Самюъл Джаксън, “Бодигард на убиеца” Вчера, докато отпивах първата си глътка от вечерното 12 годишно, една реплика, казана ехидно от страна на героя изпълняван от големия Самюъл Джаксън, направо ме зашемети. “Щом чуваш изстрела, значи не е
Изключително елегантният DS Store бутик на френските автомобили DS отвори широко врати, за да посрещне изискани дами от ексклузивния проект на сп.
Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) обяви победителите в 18-ото издание на своите Годишни награди за отговорен бизнес – най-утвърденият и авторитетен национален конкурс за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие, който се провежда под мотото „Дай добър пример“.
В началото на май на пазара на труда цареше затишие, което не беше изненада заради Великденските празници и свързаните с тях почивни дни.
В сравнение с 2020 г. разполагаемият доход на домакинство се повишава във всички държави, покрити от проучването, и по-осезаемо в България, Хърватска и Румъния.
В предишната ни статия коментирахме какви са особености относно имуществените и неимуществените права на съдружника в ООД и последиците за наследниците при настъпване на с
През последните седмици в работата ми с различни собственици на компании, постоянно възниква следния въпрос: Доколко собственикът на бизнеса трябва да се съобразява с общото мнение в компанията по дадени въпроси и доколко трябва да налага своето като човек, който най-много рискува и е идеолог, и дви
„Жар“ – така се нарича най-големият детайлно разработен стенопис-графит в Източна Европа и Балканите, който се намира в Сливен.
Всяка година българските автомобилни журналисти дават своя вот за най-добрите нови автомобили, които са на пазара в изминалата година.