fbpx статия на деня | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

статия на деня

На фона на продължаващия ръст на потребителските цени, мерките за повишаване на доходите и покупателната способност заемат централно място в парламентарния дебат.
Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ) отчете повишение на композитния индекс „Икономика на светло“, чрез който измерва светлата част на българската икономика. За 2021 той е 78,40 пункта, спрямо 77,49 през 2020 г.
Миналата седмица имах удоволствието да присъствам на годишната конференция на браншовата Камара на дървообработващата и мебелната промишлености, а в края на тържествената част бяха връчени две награди за цялостен принос към индустрията.
Декември е месец на равносметка и поставяне на нови бизнес цели. Предстои силна седмица отново за огнените знаци ОВЕН-ЛЪВ-СТРЕЛЕЦ. ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти както на местно, така и на международно ниво.
Пристъпва плахо, облечена е добре, скромно и с вкус, и държи в ръката си биография, която отдавна съм разпечатал и прочел.
През последните години неустено за мнозина в домовете ни се случва една революция, която фантастичните писатели предричат от десетилетия.
Пазарът на жилища в София прегрява и, ако тенденцията на нарастване на цените на имотите в столицата от изминаващата година се запази, то в края на 2023 може да се стигне до т.нар.
В един неотдавнашен разговор със служител на висока позиция, след известно тормозене от моя страна, си призна, че бил уволнен от предишната си работа. Този факт не ми направи особено впечатление, но начинът, по който го каза, ми направи.
Продължава силния период на възход и подем за огнените зодии ОВЕН-ЛЪВ-СТРЕЛЕЦ ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти с хора на положение и властимащи.
Международната рейтингова агенция S&P Global Ratings потвърди дългосрочния и краткосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута 'BBB/A-2'.