fbpx Магдалена Бояджиева | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Продължава напрегнатия период за огнените зодии ОВЕН - ЛЪВ - СТРЕЛЕЦ. Действайте разумно и предпазливо по отношение на бизнес сделки и инвестиции! ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата се очертава напрегната и динамична в работен план.
Започва рисков период за нови инвестиции, сделки и големи капиталовложения особено за огнените зодии ОВЕН-ЛЪВ-СТРЕЛЕЦ! Действайте разумно и предпазливо! ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще бъде доста напрегната и динамична за вас.
ОВЕН /21.03 - 20.04/  Очаква ви динамична и предизвикателна седмица. Бъдете внимателни в решенията си за инвестиции, взимане на пари на заем или кредити. Бъдете разумни в действията си и не се надскачайте, защото има рискове от провали.
Започва силен период за смели действия относно финансови инвестиции и бизнес успехи особено за ТЕЛЕЦ –РАК - РИБИ ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти.
Продължава напрегнатия породен от ретроградното движение н Меркурий! Бъдете внимателни с финансите си, избягвайте рисковите сделки и четете детайлно всичко, което подписвате. ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще бъде доста предизвикателна и трудна за вас в работен план.
Продължава рисковия период за нови инвестиции, сделки и големи капиталовложения! Действайте разумно и предпазливо! Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /1-7 май 2023 г./ ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за добри и успешни инвестиции.
Време е за равносметка и довършване на стари проекти! Бъдете внимателни с финансите си, избягвайте рисковите сделки и четете детайлно всичко, което подписвате. ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата ще бъде доста предизвикателна и трудна за вас в работен план.
Започва „Коридор на Затъмнения“ придружен от влиянието на ретрограден Меркурий. Бъдете по-предпазливи по отношение на финансовите си инвестиции, сделки и започването на нови проекти. По-осезаемо това ще се отрази на ОВЕН-СКОРПИОН-ДЕВА-БЛИЗНАЦИ ОВЕН /17 - 23.04/ Седмицата ще поднесе за вас реални в
Силен период за инвестиции, нови проекти и големи капиталовложения особено за огнените зодии ОВЕН - ЛЪВ - СТРЕЛЕЦ ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за добри и успешни инвестиции.
Седмицата ще поднесе чудесни възможности за нови бизнес начинания и бизнес инвестиции пред огнените знаци ОВЕН - ЛЪВ — СТРЕЛЕЦ. Време е за действия! ОВЕН /21.03 - 20.04/  Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за много успешни бизнес начинания.