fbpx Магдалена Бояджиева | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Декември носи онова чувство на вълшебство, от което всички се нуждаем!
Започва един напрегнат период за нови сделки, подписване на важни документи и старт на проекти.
Силна и динамична седмица за огнените зодии ОВЕН - ЛЪВ - СТРЕЛЕЦ ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще бъде доста динамична и успешна в работен план. Ще бъдете доста целеустремени в  желанието си към развитие и израстване. Силен период е за разрешаване на имотни и имуществени казуси.
Седедмицата започва предизвикателно по отношение на подписване на важни документи, сключване на сделки или сериозни инвестиции особено за знаците БЛИЗНАЦИ - СТРЕЛЕЦ - ДЕВА - РИБИ ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще бъде доста динамична и предизвикателна за вас, особено, ако работата ви е свързана с
Започва нов силен период за хората с професионална насоченост в областта на психологията, хирургията, банковото дело и фондовите борси. ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще бъде доста динамична и успешна по отношение на инвестиции, разрешаване на ипотечни и имуществени казуси.
Започва една силна, активна и ползотворна седмица за водните зодии РАК - СКОРПИОН - РИБИ ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще бъде доста динамична и успешна по отношение на инвестиции, разрешаване на ипотечни и имуществени казуси.
Очаква ни предизвикателна седмица по отношение на инвестиции и финансови операции!
Приключи Коридорът на Затъмненията, което отваря един по-благодатен период за инвестиции и увеличаване на капитала ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще бъде доста динамична и натоварена по отношение на срещи, сделки и преговори. Бъдете разумни и не предприемайте рисковани инвестиции.
Продължава Коридорът на Затъмненията, което прави периода заключен и предизвикателен за важни финансови движения. ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата ще е доста динамична и желание за нови бизнес проекти няма да липсва. Бъдете премерени и не предприемайте сериозни крачки по отношение на финансите.
Седмицата ще бъде предизвикателна по отношение на брачни и патрньорски отношения! Бъдете разумни по отношение на финанси и големи инвестиции ОВЕН /21.03 - 20.04/ Седмицата бъде доста динамична, но и ползотварна за вас. Чудесен период е за разрешаване на имотни и имуществени казуси.