fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /20-26 ноември 2023 г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /20-26 ноември 2023 г./

Започва нов силен период за хората с професионална насоченост в областта на психологията, хирургията, банковото дело и фондовите борси.

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще бъде доста динамична и успешна по отношение на инвестиции, разрешаване на ипотечни и имуществени казуси. Чудесен период е за нови начинания и работни колаборации. Не е удачен момент за разговори с началници или по- висшестоящи фигури.

ТЕЛЕЦ  /20.04 - 20.05/

Седмицата ще бъде изключително ползотворна по отношение на срещи, сделки и преговори. Ще имате определено доста ангажименти и  стресови ситуации, но ще успеете да се справите и да се докажете като истински професионалисти. Не е удачен момент за смяна на попрището и дейността.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица. Периодът е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Време е за действие! Чудесен период е за нови срещи, контакти и бизнес колаборации.

РАК /22.06 - 23.07/

Очертава се една доста активна и ползотворна работна седмица. Предстоят доста важни срещи, които могат да разкрият много добри възможности за бизнес развитието ви. Периодът е чудесен за създаване на нови съдружия и бизнес колаборации.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/я

Седмицата ще бъде изключително динамична и напрегната за вас. Бъдете внимателни с документалната част, периодът не е подходящ за разрешаване на законови казуси. Ако ви предстоят важни разговори с началници или политически фигури, по-добре изчакайте.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Ще бъдете доста активни през идната седмица. Периодът е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Чудесен период е за нови срещи, контакти и бизнес колаборации.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периодът е силен, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Чудесен момент е за разрешаване на документални казуси или подписване на важни документи. На успехи ще се радват хората работещи в сферата на търговията, транспорта и образованието.

 СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста успешна за вас. Чудесен период е за покупко-продажби на недвижимо имущество, както и за разрешаване на имотни казуси. Помислете за различни PR дейности или бизнес колаборации с цел развитие на бизнеса и положението ви в обществото. Бъдете внимателни обаче с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате.

СТРЕЛЕЦ  /23.11 - 22.12/

Започва една седмица, в която е добре да планирате всичко умерено. Периодът не е силен за старт на нова дейност или смяна на попрището. Работете върху вече започнатите и текущи работни казуси.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Очаква ви доста напрегната работна седмица. Периодът не е подходящ за старт на нови бизнес проекти или по-сериозни бизнес инвестиции. Бъдете търпеливи, не рискувайте, а по-скоро се придържайте към рутинните си задължения.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Очаква ви напрегната, но доста успешна работна седмица. Периодът е чудесен за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват. Чудесен момент е да покажете целия си потенциал.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде доста успешна за вас. Чудесен период е за нови съдружия и бизнес колаборации. Помислете за нови бизнес начинания и инвестиции. Пред вас ще се разкрият нови, чудесни възможности.