fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /23-29 ОКТОМВРИ 2023 г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /23-29 ОКТОМВРИ 2023 г./

Продължава Коридорът на Затъмненията, което прави периода заключен и предизвикателен за важни финансови движения.

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще е доста динамична и желание за нови бизнес проекти няма да липсва. Бъдете премерени и не предприемайте сериозни крачки по отношение на финансите. Разчитайте предимно на себе си и не започвайте нови партньорски отношения.

ТЕЛЕЦ  /20.04 - 20.05/

Седмицата ще бъде изключително ползотворна за вас в работен аспект. Помислете за нови финансови инвестиции и проекти. Късметът ще е неотлъчно до вас, особено, ако работата ви е свързана с чужбина. Чудесен период е за разрешаване на имотни и имуществени казуси.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица.Ппериода е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Време е за действие! Пред вас ще се появят добри възможнсоти за бизнес реализация, които ще останат стабилни във времето. Помислете как да развиете себе си чрез различни обучения, семинари и курсове.

РАК /22.06 - 23.07/

Очертава се една доста активна седмица, в която възможности за бизнес реализация няма да липсват. Чудесен период е за разрешаване на важни документални казуси и осъществяване на важни сделки и срещи. Моментът е чудесен за нови бизнес хоризонти и нови начинания.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително динамична и напрегната за вас. Чудесен период е за сериозни бизнес сделки, както и за големи капиталожложения. Ако ви предстои преместване или покупка на нов автомобил, то моментът е сега.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата се очертава интересна и динамична за вас. Ще се появят добри професионални възможности. Силен период е за финансови инвестиции и увеличване на капитала. Все пак бъдете разумни и не се надскачайте в плановете и намеренията си. Два пъти мерете и един път режете!

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периодът не е силен за вас везни, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове като не се надскачайте в намеренията и възможностите си. Периодът не е подходящ за влизане в нови патрньорски отношения или сериозни бизнес инвестиции.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста успешна и далновидна за вас. Чудесен период е за покупко-продажби на надвижимо имущество, както и за разрешаване на имотни казуси. Помислете за различни PR дейности или бизнес колаборации с цел развитие на бизнеса и положението ви в обществото. Бъдете внимателни обаче с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате.

СТРЕЛЕЦ  /23.11 - 22.12/

Започва една динамична и предизвикателна работна седмица. Не е удачен период за старт на нови бизнес начинания. Работа и ангажименти няма да липсват, но не поемайте излишни рискове. Бъдете внимателни с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Очаква ви една успешна и ползотворна работна седмица, в която бизнес възможности няма да липсват. Чудесен период е за разрешаване на важни документални казуси и създаване на ценни контакти. Моментът е подходящ да помислите за развитие или разширение на бизнеса.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Очаква ви доста динамична и напрегната работна седмица. Периода не  е от най- добрите за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Разчитайте предимно на себе си.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде доста трудна за вас. Ангажименти и задачи няма да липсват, което ще ви доведе до изтощение. Периодът е чудесен за по-сериозни инвестиции, както и разрешаване на кредитни казуси.