fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (29 май – 4 юни 2023г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (29 май – 4 юни 2023г.)

Започва рисков период за нови инвестиции, сделки и големи капиталовложения особено за огнените зодии
ОВЕН-ЛЪВ-СТРЕЛЕЦ! Действайте разумно и предпазливо!

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще бъде доста напрегната и динамична за вас. Бъдете предпазливи и не взимайте неразумни и импулсивни решения по отношение на нови бизнес проекти и инвестиции. Не е удачен момент за рискови капиталовложения и нови начинания, особено в колаборация с хора от приятелския кръг.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви една интересна и динамична седмица, в която ще получите доста неочаквани възможности за създаване на чудесни бизнес контакти, особено с хора с чуждестранно потекло. Периодът е благодатен за обучения, курсове, семинари и всякакви методи за личностно развитие.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни и напористи в работен план през идната седмица. Периодът е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Пред вас ще се разкрият нови, добри работни хоризонти, където ще успеете да дадете сериозна заявка за вас и качествата ви.

РАК /22.06 - 23.07/

Очаква ви доста динамична и успешна работна седмица. Периодът е чудесен за създаване на нови бизнес контакти, както и за установяване на чудесни партньорства. Сега е моментът, ако сте планирали стартирането на PR кампании или бизнес колаборации, с цел развитие на бизнеса.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително напрегната и динамична за вас. Ще се разкрият нови работни предложения, но бъдете внимателни и разумни. Не се надскачайте в намеренията, защото не е удачен момент за старт на нови проекти.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата се очертава интересна и динамична за вас. Периодът е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Пред вас ще се разкрият нови, добри работни хоризонти, където ще успеете да дадете сериозна заявка за вас и качествата ви.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периодът не е силен за вас що се отнася до осъществяване на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Моментът не е благодатен, ако планирате PR дейности, кампании и бизнес колаборации. Придвижвайте стари, рутинни проекти.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас. Периодът не е подходящ за развитие на бизнес дейността или стартирането на нова такава. Не е удачен момент за рискови капиталовложения, взимане на кредити, лизинги или взимане пари на заем. Придвижвайте стари, рутинни проекти.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас стрелци! Бъдете внимателни с финансите и не поемайте излишни рискове. Не е удачен момент за взимане на големи суми на заем или с кредит. Придвижвайте стари, рутинни проекти, защото има сериозни шансове за загуби.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Предстои доста предизвикателна и трудна работна седмица. Сега не е моментът да започвате нови професионални дейности, обучения или семинари. Придвижвайте стари, рутинни проекти.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Периодът е подходящ за осъществяване на нови бизнес отношения, съдружия и партньорства. Може да помислите за различни PR дейности, кампании и бизнес колаборации, които ще се отразят благоприятно на вашия имидж в бизнес средите. Чудесен период е за разрешаване на казуси свързани с наследства.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде доста объркана и трудна за вас в работен план. Трудно ще се усети подредба и спокойствие на работното място. Моментът е благодатен, ако планирате PR дейности, кампании и бизнес колаборации.