fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /9-15 октомври 2023г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /9-15 октомври 2023г./

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Предстои една предизвикателна седмица за вас, особено по отношение на финансовата част. Действайте разумно и предпазливо. Избягвайте рискови сделки и не взимайте импулсивни решения. Чудесен период е за обучения, семинари и работни пътувания особено в чужбина.

ТЕЛЕЦ  /20.04 - 20.05/

Очаква ви една динамична, активна, но доста успешна работна седмица. Пред вас могат да се разкрият чудесни възможности за бизнес развитие и увеличаване на приходите си. Периодът е чудесен за реализация на дългоочаквани бизнес проекти. Успехът и късметът ще бъдат неотлъчно до вас.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни и напористи в работен план през идната седмица. Периодът е чудесен за нова дейност, нови бизнес проекти и развитие на бизнес дейността. Действайте разумно обаче с финансовата част и  не се надскачайте.

РАК /22.06 - 23.07/

Очаква ви доста динамична работна седмица. Предстоят ви за разрешаване доста имотни и имуществени казуси, които отлагате от дълго време. Бъдете внимателни с документалната част и четете внимателно всичко, което подписвате.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде напрегната и натоварена за вас. За съжаление нещата няма да се движат по план, особено при хората с чуждестранна бизнес дейност. Не е удачен момент за нови дейности, обучения или пътувания в чужбина.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата ще бъде доста динамична, но определено успешна. Периодът е чудесен за нова дейност, нови бизнес проекти и развитие на бизнес дейността. Ще имате чудесни възможности и предложения, които определено не са за изпускане.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периода не е силен за вас що се отнася до осъществяване на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Предстои важно за вас Слънчево затъмнение, което ще изисква от вас предпазливост при вземането на важни решения.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста успешна и спорна особено за тези от вас, занимаващи се с търговска, транспортна, творческа или образователна дейност. Моментът не подходящ обаче за разрешаване на имотни и имуществени казуси, както и за покупко-продажби на недвижимо имущество.

СТРЕЛЕЦ  /23.11 - 22.12/

Седмицата ще бъде доста динамична, но изключително ползотворна и успешна. Силен период е за развитие на дейността и увеличаване на финансите. Късмета ще бъде на ваша страна.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Предстои ви доста динамична и активна седмица. Сега не е момента обаче да планувате нови професионални дейности и  да разширите бизнес портфолиото си. Чудесен период е за осъществяване на имотни сделки и инвестиции.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Периодът е чудесен за нови бизнес проекти, инвестиции, особено с хора с чуждестранен произход. Може да планувате бизнес пътувания, семинари и обучения. Сега е силен период за развитие както на бизнеса, така и на вас самите.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде доста успешна за вас във финансов план. Чудесен период за осъществяване на имотни сделки и инвестиции. На работното място не взимайте емоционални решения, а действайте практично.