fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (19-25 юни 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (19-25 юни 2023 г.)

Разкрива се силен период за изява пред водните зодии РАК - СКОРПИОН - РИБИ. Доверете се на своята интуиция, тя няма да ви предаде!

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата се очертава напрегната и предизвикателна за вас в работен план. Не е силен период за обучения, семинари и други форми на личностно или професионално развитие. Моментът обаче е добър за разрешаване на ипотечни и наследствени казуси.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична и предизвикателна седмица. Периодът не е подходящ за бизнес колаборации, PR кампании или влизане в сериозни партньорски бизнес отношения с хора от чужбина. Не е удачен момент за старт на обучения, семинари и други форми на личностно или професионално развитие.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Ще бъдете доста активни и напористи в работен план през идната седмица. Жаждата за нови инвестиции, сделки и покупки ще бъде голяма. Бъдете внимателни обаче с документалната част и четете всичко детайлно. Не е добър период за смяна на работното място и старт на нова работна дейност.

РАК /22.06 - 23.07/
Очаква ви доста динамична и успешна бизнес седмица. Жаждата за нови проекти, бизнес сделки и инвестиции ще е голяма, но все пак не се надскачайте. Пред вас ще се разкрият добри и неочаквани възможности за нови сделки и съдружия, особено пред хората, занимаващи се с различен вид търговска дейност, маркетинг, реклама и PR.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще бъде доста напрегната и динамична. Чудесен период е за обучения, семинари и бизнес пътувания в чужбина. Бъдете разумни и предпазливи обаче относно сериозни бизнес инвестиции и капиталовложения. Не е добър период за покупко-продажба на недвижимо имущество, както и за разрешаване на имотни казуси.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периодът не е силен за вас що се отнася до осъществяване на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Избягвайте сериозни бизнес инвестиции, капиталовложения или покупки на недвижимо имущество. Придвижвайте стари, рутинни проекти.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас. Периодът не е подходящ за развитие на бизнес дейността или стартирането на нова такава. Избягвайте покупки или продажби на недвижимо имущество. Не се надскачайте в намеренията си и действайте разумно.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Очаква си успешна, макар напрегната и изпълнена с трудности работна седмица. Периодът е чудесен за разрешаване на имотни и ипотечни казуси, както и за покупко-продажба на недвижимо имущество. 

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Предстои ви една доста динамична, но по-скоро успешна работна седмица. Периодът е чудесен за разрешаване на имотни и ипотечни казуси, както и за покупко-продажба на недвижимо имущество. Помислете за нови инвестиции и бизнес проекти.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода не е подходящ за осъществяване на нови бизнес отношения, съдружия и партньорства. Сега не е добре да планирате различни PR дейности, кампании и бизнес колаборации, защото няма да бъдат толкова успешни, колкото очаквате. Придържайте се към старите си, рутинни задължения.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Седмицата ще бъде успешна, но и доста напрегната в работен план. Периодът е доста предизвикателен особено за покупко-продажба на недвижимо имущество, както и за разрешаване на имотни и ипотечни казуси. Бъдете разумни, гъвкави и помислете за нови форми за развитие, обучения и преквалификации.