fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /31 юли- 6 август 2023г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /31 юли- 6 август 2023г./

Чудесен период за нови бизнес проекти и развитие пред въздушните знаци БЛИЗНАЦИ – ДЕВА - ВОДОЛЕЙ!

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще бъде определено динамична, но успешна за вас. Ще бъдете активни, както винаги, но работата ще спори. Чудесен период е за нова дейност, нови проекти и развитие на бизнеса ви. Очакват ви доста важни срещи, които биха били полезни за бъдещото ви професионално развитие.

ТЕЛЕЦ  /20.04 - 20.05/

Очаква ви напрегната и натоварена седмица, в която нещата няма да се движат по план. Периодът не е удачен за старт на нови обучения, семинари, както и бизнес пътувания. Бъдете внимателни с покупките и инвестициите, и не се надскачайте.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни и напористи в работен план през идната седмица. Периодът е чудесен за нова дейност, нови бизнес проекти и развитие на бизнес дейността. Ще имате чудесни възможности и предложения, които определено не са за изпускане.

РАК /22.06 - 23.07/

Очаква ви доста динамична и повратна работна седмица. Може да осъществите изключително важна сделка или среща, която очаквате от доста време. Периодът е подходящ за разрешаване и подписване на важни документални казуси.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде напрегната и натоварена за вас. За съжаление нещата няма да се движат по план, особено при хората с чуждестранна бизнес дейност. Не е удачен момент за нови дейности, обучения или пътувания в чужбина.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата ще бъде доста динамична, но определено успешна за вас. Периодът е чудесен за нова дейност, нови бизнес проекти и развитие на бизнес дейността. Ще имате чудесни възможности и предложения, които определено не са за изпускане

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периода не е силен за вас що се отнася до осъществяване на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Бъдете внимателни, разумни и не се надскачайте. Нещата няма да се движат по плановете ви, затова придвижвайте предимно рутинните си задължения.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста успешна и спорна особено за тези от вас, занимаващи се с търговска, транспортна или образователна дейност. Чудесен период за осъществяване на важни срещи, сделки или подписване на документи. Моментът е подходящ и за разрешаване на имотни и имуществени казуси.

СТРЕЛЕЦ  /23.11 - 22.12/

Седмицата ще бъде доста динамична, но успешна за вас. Сега периодът е чудесен за нови срещи, сделки и намиране на полезни контакти с цел бизнес развитие. Помислете за стартиране на нова професионална дейност или разширение на бизнеса.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Предстои ви доста динамична и активна седмица. Сега не е моментът обаче да планувате нови професионални дейности и  да разширите бизнес портфолиото си. Силен период е за развитие на текущите ви бизнес дела.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Периодът  е чудесен за нови бизнес проекти, инвестиции, особено с хора с чуждестранен произход. Може да планувате бизнес пътувания, семинари и обучения. Сега е силен период за развитие както на бизнеса, така и на вас самите.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде доста успешна за вас и подходяща за осъществяване на важни срещи, сделки и подписване на документи. Сега периодът е благодатен за разрешаване на имотни и имуществени казуси.