fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (10 - 16 юли 2023г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (10 - 16 юли 2023г.)

Седмицата крие доста рискове по отношение на важни сделки, бизнес колаборации и съдружия. Бъдете внимателни с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате!

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата ще бъде доста напрегната в работен план. Определено трудностите и пречките в работния процес ще ви преследват. Не е подходящ период за нови обучения, семинари или бизнес пътувания в чужбина.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична и предизвикателна седмица, в която обаче ще успеете да дадете сериозна заявка относно професионалните си умения и качества. Периодът е подходящ за обучения, бизнес пътувания в чужбина и осъществяване на важни сделки с хора с чуждестранен произход. Бъдете гъвкави и не изпускайте възможностите, които ще се разкрият пред вас.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Ще бъдете доста активни и напористи в работен план през идната седмица. Сега периода не е подходящ за вас за осъществяване на важни сделки или подписване на важни документи. Бъдете внимателни с финансите си, планирайте внимателно всяка по-сериозна покупка или инвестиция, има рискове от загуби.

РАК /22.06 - 23.07/
Очаква ви доста динамична, активна и успешна бизнес седмица. Жаждата за нови проекти и сделки особено с международни контрагенти може да ви донесе сериозни успехи и да ви отвори нови бизнес хоризонти. Все пак бъдете внимателни по отношение на нови инвестиции, планирайте добре рисковете и действайте разумно.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще бъде изключително успешна и динамична за вас, в добрия смисъл. Пред вас ще се разкрият нови работни предложения, където да разкриете своя потенциал и качества. Все пак бъдете внимателни по отношение на нови инвестиции, планирайте добре рисковете и действайте разумно.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас. Силен период е за бизнес колаборации, PR дейности и влизане в партньорски отношения. Бъдете внимателни обаче при подписването на важни документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периода не е силен за вас що се отнася до осъществяване на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Плановете ви ще претърпят обрати и това ще ви създаде доста напрежение и стрес. Не е удачен период за нови обучения, семинари или бизнес пътувания в чужбина.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас. Бъдете внимателни с документалната част и четете детайлно всяка клауза. Важна сделка за вас може да претърпи провал, особено за хората занимаващи се с търговия или транспортна дейност. 

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас стрелци! Бъдете внимателни с финансите и не поемайте излишни рискове. Не е удачен момент за взимане на големи суми на заем или с кредит. Бъдете изключително внимателни с документалната част.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Предстои ви доста динамична и активна седмица. Сега не е моментът обаче да планувате нови професионални дейности и да разширите бизнес портфолиото си. Силен период е за развитие на текущите ви бизнес дела.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода е чудесен за нови бизнес проекти, инвестиции, особено с хора с чуждестранен произход. Може да планувате бизнес пътувания, семинари и обучения. Сега е силен период за развитие както на бизнеса, така и на вас самите.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Седмицата ще бъде доста объркана и трудна за вас в работен план. Трудно ще се усети подредба и спокойствие на работното място. Не е добър период започване на нови бизнес проекти.