fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (22-28 май 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (22-28 май 2023 г.)

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Очаква ви динамична и предизвикателна седмица. Бъдете внимателни в решенията си за инвестиции, взимане на пари на заем или кредити. Бъдете разумни в действията си и не се надскачайте, защото има рискове от провали. Не е удачен момент за покупка или продажба на имоти и недвижимо имущество.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична седмица, в която ще имате реални възможности да разрешите доста казуси, особено ако са свързани с вашите бизнес партньори. Периодът е силен за PR кампании и бизнес колаборации с цел популяризиране и развитие на бизнеса. Пред вас могат да се разкрият неочаквано добри предложения за добри срещи и бизнес сделки, които не са за изпускане.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Ще бъдете доста активни и креативни през идната седмица. Именно сега периодът е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Може да установите много стабилни бизнес контакти, които да останат трайни и полезни за вас във времето.

РАК /22.06 - 23.07/
Седмицата започва доста активно и динамично за вас. Желание за работа и покоряване на нови бизнес хоризонти няма да липсват. Възможно е да се разкрият нови работни хоризонти и да направите добри съдружия и бизнес сделки. Важно за вас в този период е да бъдете разумни, премерени и да не се надскачате в намеренията си. 

„ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще бъде изключително успешна за вас лъвове. Ще направите добри бизнес сделки, които ще ви донесат сериозни финансови дивиденти. Четете обаче детайлно всичко, което подписвате, защото може да си навлечете неприятности. . Периодът е подходящ и за по-сериозни бизнес инвестиции, както със свои, така и с чужди пари

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периода не е силен за вас везни, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове. Периодът е силен за PR кампании и бизнес колаборации с цел популяризиране и развитие на бизнеса. Пред вас могат да се разкрият неочаквано добри предложения за добри срещи и бизнес сделки, които не са за изпускане.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас скорпиони. Могат да се появят доста сериозни казуси свързани с ипотеки, имоти или недвижимо имущество. Не е силен период за нови работни дейност и инвестиции. Бъдете разумни и не се надскачайте, защото има шансове за провали.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Продължава трудния период за вас стрелци, особено по отношение на инвестиции както със свои, така и с чужди пари. Не е добър момент за нови бизнес проекти. Бъдете разумни и не се надскачайте, защото има шансове за провали. Не е удачен момент за покупка или продажба на имоти и недвижимо имущество.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Очаква ви силна и успешна седмица. Силната амбиция за реализация и бизнес успехи ще се увенчае с късмет. Пред някои от вас ще се отворят нови бизнес хоризонти и шансовете за смяна на работното място са големи. Силен период за сделки и колаборации с хора с подобна професионална дейност. Време е да помислите за разширение на дейността и бизнеса си.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват. Периодът е силен за PR кампании и бизнес колаборации с цел популяризиране и развитие на бизнеса

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Седмицата ще бъде силна и успешна за вас. Пред вас ще се предоставят добри възможности за увеличаване на приходите ви, които не трябва да се изпускат. Периодът е подходящ и за по-сериозни бизнес инвестиции, както със свои, така и с чужди пари. Бъдете дръзки и смели, сега е моментът за действия.