fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (30 януари – 5 февруари 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (30 януари – 5 февруари 2023 г.)

Очертава се предизвикателна седмица по отношение на финансите, особено пред водните зодии Рак, Скорпион, Риби. Бъдете разумни, има рискове за финансови измами и заблуди!

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за добри и успешни инвестиции. Ще бъдете доста дейни, но бъдете внимателни относно колаборации особено с приятели. Не е подходящ период за сделки с чужденци или бизнес пътувания в Чужбина.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична и предизвикателна седмица. Ще трябва да положите доста усилия и постоянство, за да се справите с предизвикателствата, които ще се разкрият пред вас. Не е подходящ период за нови финансови инвестиции, бъдете разумни и не прекалявайте с покупките. Силен период е за PR дейност, социални и медийни изяви, колаборации.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица, но сега периода не е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Планирайте и по-скоро придвижвайте напред текущите си бизнес начинания. Бъдете внимателни с финансите си, има рискове от финансови загуби.

РАК /22.06 - 23.07/

Очаква ви доста динамична, активна и напрегната седмица. Насочете се предимно към текущите и рутинни задължения. Доста от заплануваните ви бизнес начинания могат да се объркат и да, на повърхността да изплуват „подводни камъни“. Бъдете внимателни относно инвестиции с хора от Чужбина.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде предизвикателна за вас лъвове в професионален план. Желанията, целите и работните ви планове са доста амбициозни. Но сега не е силен период за разговори с началници, смяна на работната дейност или срещи с властимащи. Ще срещнете трудности и предизвикателства, които ще ви попречат да покажете своите качества.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периода не е силен за вас що се отнася до стартирането на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове. Няма да бъде добра идея да смените работа или професионалната дейност. Бъдете внимателни с документалната част.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста ползотворна за вас по отношение на финансите. Ще получите добри възможности за увеличаване на капитала си, особено с помощта на различни медийни и социални активности. Занимавайте се с познатите за вас неща и рутинни задължения, ще пожънете успехи от проекти, които сте стартирали в минало време.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Започва силен период за вас стрелци, сега е моментът за професионална реализация и поставяне на нови бизнес цели. Късметът и успехите ще ви преследват и ще получите реални възможности да увеличите капитала си. Ще почувствате нов прилив на свежа енергия за покоряване на нови професионални хоризонти.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Желанието за лична промяна ще ви донесе нови, добри възможности за професионална реализация. Добър момент е за преговори за нова длъжност, позиция и по-добри финансови условия. Сега е моментът да подобрите финансовото си състояние и да заявите своите доводи за това. Бъдете гъвкави, креативни и не пропускайте добрите възможности пред вас.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес отношения, съдружия и партньорства. Ще бъдете доста дейни, активни и това ще ви донесе реални възможности, за нови бизнес сделки и нови добри контакти. Все пак бъдете разумни и не поемайте непремерени рискове, които не са по силите и джоба ви.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде доста предизвикателна, особено за подреждане на бъдещите ви планове. Ще цари хаос, задкулисни игри и интриги на работното място. Не е подходящ период за инвестиции, взимане или даване пари на заем. Пазете се от финансови измами.