fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (6-12 март 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (6-12 март 2023 г.)

Седмицата крие рискове от финансови измами, спекулации и загуби особено пред водните зодии Рак — Скорпион — Риби.

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Очертава се активна и ползотворна седмица. Периодът е подходящ за осъществяване на нови социални контакти, медийни изяви, PR кампания и нови партньорски отношения. Добър период е за разрешаване на важни юридически или съдебни казуси. Ако планирате бизнес пътуване в чужбина или работата ви е свързана с хора с чуждестранно потекло, то там нещата ще пожънат успех.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична седмица, в която ще можете да пожънете добри успехи, особено ако имате за разрешаване имотни казуси. Бъдете внимателни с инвестициите, не харчете прекалено особено за неща, които не са на дневен ред. Сега е подходящ период за бизнес разговори и преговори с хора от властта, началници и по-висшестоящи.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни и дейни през идната седмица. Периодът все още не е подходящ за нови бизнес начинания, въпреки че идеи няма да ви липсват. НЕ прибързвайте, а претеглете внимателно плюсовете и минусите. Бъдете разумни, аналитични и не действайте първично. Периодът е подходящ за осъществяване на нови социални контакти, медийни изяви, PR кампания и нови партньорски отношения.

РАК /22.06 - 23.07/

Очаква ви предизвикателна седмица, в която хаоса ще цари. Бъдете изключително внимателни на работното място, защото са възможни доста спекулации, некоректно отношение и интриги. Не се заемайте със задачи и дейности, които не са ви по силите, особено ако са свързани с хора от чужбина или са юридически неиздържани.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата е силна за вас и ще разкрие добри възможности. Определено ще започне нов етап за вас в кариерното ви развитие, възможни са промени и дори започване на нова дейност и професионална посока. Силен период е за хората занимаващите се с фармация, медицина, изкуство, творческа дейност, морски транспорт, алкохолния бранш. Действайте смело и се доверете на интуицията си.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата се очертава предизвикателна за вас що се отнася до преговори, сделки или работен график. Бъдете внимателни с документи и кореспонденция, четете детайлно всичко, което подписвате. Бъдете премерени и разсъдливи и не се захващайте точно сега с нови начинания.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периодът е силен за вас в работен план, ще се чувствате изпълнение с енергия и нови идеи. Чудесно време е за професионално усъвършенстване, преквалификация и обучения. Възможни са далечни пътувания с работна цел или осъществяване на добри контакти с хора от чужбина.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Жаждата за промяна и започване на нещо ново в професионалното ви развитие ще е голяма. Насочете усилията си за разрешаване на всичко свързано с бизнеса, за да продължите смело напред. Възможно е да се изправите пред казуси свързани с наследство или недвижимо имущество.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Започва седмица, в която ще сте доста работно ориентирани, но преговорите и сделките няма да вървят с лекота. Внимавайте с документалната част и кореспонденцията, четете внимателно и детайлно. Опитайте се да намирате време и за почивка, защото има риск от прекомерно изтощение, което ще се отрази на здравето ви. Сега не е добър период за разширяване на бизнеса.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Очертава се чудесна работна седмица за осъществяване на добри сделки, които да ви донесат финансова стабилност. Периодът е подходящ за разрешаване на юридически и документални казуси. Може да установите успешни партньорства, които ще помогнат за вашето социално израстване. Бъдете внимателни по отношение на големи финансови инвестиции, взимане на заеми или теглене на големи кредити.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Ще бъдете амбициозни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват през идната седмица. Ще бъдете иновативни и ще искате да разширите дейността си. Чудесно време е за осъществяване на нови бизнес контакти, сделки, партньорства, особено за хората на изкуството, модата, естетиката. Внимавайте обаче с финансовите инвестиции и не правете неразумни разходи. Не е добър момент за взимане или даване на пари на заем.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Очертава се предизвикателна седмица за вас риби. Не предприемайте нови бизнес начинания, придвижвайте текущите бизнес проекти. На работното място ще цари хаос и рисковете от финансови загуби са големи. Слушайте своята интуиция и не си позволявайте излишни рискове.

Повече астрални прогнози и връзка с Магдалена

телефон: 0884 03 05 07

magdalena_bo@abv.bg 

https://www.facebook.com/AstroStarMagDalena

https://instagram.com/magdalena.astrovibes