fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /2-8 ОКТОМВРИ 2023 г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /2-8 ОКТОМВРИ 2023 г./

Започва една силна седмица за сделки, срещи и бизнес преговори. Чудесен период за разрешаване на документални казуси особено за земните знаци ТЕЛЕЦ-ДЕВА-КОЗИРОГ

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще бъде доста динамична и рискова, особено по отношение на финансовата част. Бъдете разумни и не предприемайте рисковани инвестиции. Помислете как да развиете себе си чрез различни обучения, семинари и курсове. Ще създадете много полезни контакти, които ще останат трайни във времето за вас.

ТЕЛЕЦ  /20.04 - 20.05/

Седмицата ще бъде изключително ползотворна за вас в работен аспект. Ще успеете да реализирате плануваните бизнес проекти и ще имате възможност за развитие на бизнеса. Бъдете внимателни обаче с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица. Периодът е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Време е за действие! Пред вас ще се появят добри възможнсоти за бизнес реализация, които ще останат стабилни във времето. Помислете как да развиете себе си чрез различни обучения, семинари и курсове.

РАК /22.06 - 23.07/

Очертава се една доста активна и интересна работна седмица. Предстаят доста важни срещи, които могат да разкрият много добри възможности за бизнес развитието ви. Подходящ момент е разрешаване на важни документални казуси. Чудесен период е за уреждане на имотни и ипотечни проблеми.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително динамична и напрегната за вас. Бъдете внимателни с документалната част и нещата, които подписвате. Не е удачен период за сериозни бизнес сделки, както и за големи капиталожложения. Не предприемайте сериозни инвестиции и не се надскачайте в бизнес намеренията си.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата се очертава интересна и динамична за вас. Ще се появят добри професионални възможности. Силен период е за финансови инвестиции и увеличване на капитала. Все пак бъдете разумни и не се надскачайте в плановете и намеренията си. Два пъти мерете и един път режете!

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периодът не е силен за вас, везни, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове като не се надскачайте в намеренията и възможностите си. Сега е добре да придвижвате напред старите си бизнес проекти, но разчитайте предимно на на себе си.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста успешна и далновидна за вас. Чудесен период е за покупко-продажби на надвижимо имущетство, както и за разрешаване на имотни казуси. Помислете за различни PR дейности или бизнес колаборации с цел развитие на бизнеса и положението ви в обществото. Бъдете внимателни обаче с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате.

СТРЕЛЕЦ  /23.11 - 22.12/

Започва една динамична и доста успешна работна седмица. Работа и ангажименти няма да липсват, но всичко ще приключи с успех за вас. Имате възможност за развитие и разширение на бизнеса си. Начертайте си план за действие.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Очаква ви трудна и напрегната работна седмица, в която отново ще трябва да покажете силен самоконтрол и дисциплина, качества много добре познати за вас самите. Периода не е силен за нови обучителни дейности, семинари, курсове или работни срещи, особено свързани с чужденци. Не стартирайте нови бизнес проекти, а по-скоро придвижвайте старите си, рутинни задължения.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Очаква ви доста динамична и напрегната работна седмица. Периодът е чудесен за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват. Чудесен момент е за разрешаване на документални казуси.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде доста успешна по отношение на имотни и умуществени казуси. Бъдете внимателни с кореспонденцията и документалната част. Четете детайлно всичко, което подписвате и не вземайте прибързани решения. За тези от вас, които искат да направят радикална промяна, в работен план се очертават добри възможности.