fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (6 – 12 февруари 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (6 – 12 февруари 2023 г.)

Предстои динамична седмица за въздушните зодии БЛИЗНАЦИ-ВЕЗНИ-ВОДОЛЕЙ. Очакват ви активности, нови начинания и успешни сделки.

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще бъде доста динамична, активна и идеи за нови бизнес начинания няма да липсват. Ще се чувствата в добра форма, дейни и амбицирани да превземете нови професионални хоризонти. Все пак бъдете внимателни с документалната част, особено през първата половина на седмицата.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична и предизвикателна седмица. Не е подходящ период за нови финансови инвестиции, бъдете разумни и не прекалявайте с покупките. Що се отнася до документалната част, четете внимателно и детайлно всичко, което подписвате. Придвижвайте текущите си задължения и не започвайте нови дейности в този период.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица и идеи за нови проекти няма да липсват. Бъдете внимателни с документалната част, особено през първата половина на седмицата. Добър период е за разрешаване на имотни казуси, покупка на недвижимо имущество или жилище.

РАК /22.06 - 23.07/

Очаква ви доста динамична и напрегната седмица. Бъдете внимателни по отношение на инвестициите, не прибързвайте и не взимайте пари на заем, кредити, покупки на лизинг. Бъдете внимателни също и с документалната част, четете детайлно всеки ред от нещата, които подписвате. Не е силен период за хората занимаващи се с търговия, транспортна дейност, образование.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде предизвикателна за вас лъвове в професионален план. Желанията, целите и работните ви планове са доста амбициозни. Но сега не е силен период за разговори с началници, смяна на работната дейност или срещи с властимащи. Ще срещнете трудности и предизвикателства, които ще ви попречат да покажете своите качества.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периода не е силен за вас що се отнася до стартирането на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове. Няма да бъде добра идея да смените работа или професионалната дейност. Сега е добре да придвижвате напред старите си бизнес проекти и да поддържате баланс в отношенията с бизнес партньорите си.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста ползотворна за вас по отношение на финансите. Ще получите добри възможности за увеличаване на капитала си, но не рискувайте в бизнеса с имоти или недвижими имущества. Не е подходящ период за влизане в съдружия и бизнес колаборации.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Започва силен период за вас стрелци, сега е моментът за професионална реализация и поставяне на нови бизнес цели. Късмета и успехите ще ви преследват и ще получите реални възможности да увеличите капитала си .Чудесен период е за поставяне на нови бизнес предизвикателства и старт на нова работна дейност.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Желанието за лична промяна ще ви донесе нови, добри възможности за професионална реализация. Добър момент е за преговори за нова длъжност, позиция и по-добри финансови условия. Сега е моментът да подобрите финансовото си състояние и да заявите своите доводи за това. Очакват ви успешни сделки, особено с хора от международен характер.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес отношения, съдружия и партньорства. Времето е чудесно за обучения, бизнес пътувания в чужбина и работа с международни контрагенти. Бъдете внимателни по отношение на инвестиции, даване или взимане пари на заем.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде силна и успешна за вас. Чудесен период за обучения, бизнес пътувания в чужбина и работа с международни контрагенти. Седмицата ще бъде успешна за медийни изяви, PR кампании и бизнес колаборации.