fbpx ЕКО бяха избрани за „Бензиностанции на годината за 2015 г.” | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

ЕКО бяха избрани за „Бензиностанции на годината за 2015 г.”

Бензиностанции ЕКО бяха отличени с наградата „Бензиностанции на годината за 2015 г.” от Прес Авто Клуб България на бляскава церемония, която се състоя в „Шератон Хотел Балкан“ в гр. София. Клубът, в който членуват 47 автомобилни журналисти от цялата страна, връчи за 18 пореден път ежегодните си награди в конкурса „Кола на годината 2015“. Официална церемония се състоя в присъствието на много представители от автомобилния бранш в България.

Конкурсът „Кола на годината” по традиция е едно от най-значимите събития в областта на автомобилизма, тъй като той отличава както най-добрите автомобили, така и постиженията на компании, които имат пряка връзка с автомобилния бизнес.

Главната причина, поради която бензиностанции ЕКО бяха избрани за „Бензиностанции на годината за 2015 г.” е дългосрочната програма „Гаранция ЕКО”. С нея „ЕКО България” ЕАД се превърна в първата компания на българския пазар, която инициира изненадващи количествени и качествени проверки на горивата на всичките си обекти от независимата лицензирана компания. До момента са извършени над 600 изненадващи проверки, като издадените сертификати и жълтият стикер върху колонките на бензиностанциите гарантират, че предлаганите от компанията горива отговарят напълно на законовите стандартите за качество в България.