fbpx Изцяло електрически E-Transit Courier идва през 2024 г. | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Изцяло електрически E-Transit Courier идва през 2024 г.

етикети

Ford Pro представя E-Transit Courier, съвсем нов изцяло електрически лекотоварен автомобил, предлагащ подобрена свързаност и продуктивност на клиентите на компактните ванове.

Разширявайки гамата на Ford Pro от иновативни, електрифицирани и свързани товарни ванове, изцяло новият E‑Transit Courier е напълно интегриран в платформата на Ford Pro за софтуер и свързани услуги, за да се даде допълнителен тласък на ефективните дейности като комплексни решения за зареждане и инструменти за управление от софтуера на Ford Pro.

E-Transit Courier е напълно обновен с по-голяма, по-функционална товарна зона, която предоставя 25% повече товарен обем в сравнение с предходния модел плюс допълнителни възможности като увеличен полезен товар и пространство за два броя европалети.

Изцяло електрическият двигател на E-Transit Courier е с мощен 98 кВт мотор и възможност за шофиране с един педал.

Ford Pro Charging предлага комплексно решение за зареждане у дома, в депа и на обществени мяста, включително хардуерна инсталация и софтуер за управление, който спомага за оптимизиране процеса на зареждане.

В домашната мрежа ще може да се зарежда с мощност 11 кВт през нощта за 5,7 часа, като зареждането може да бъде планирано, за да се използва по-евтината нощна тарифа на енергията от сензорния екран или чрез софтуера за зареждане в депото.

Инструменталният панел съдържа 12-инчов дигитален екран пред водача и 12-инчов централен сензорен екран с най-новата система на Ford - SYNC 46. Съвместимостта чрез безжична връзка с Android Auto и Apple CarPlay е стандартно оборудване7. Иновативен, уникален за класа пакет Office включва сгъваема, плоска работна повърхност и осветление, за да направи използването на лаптоп, попълването на документи или почиването в кабината по-лесно и по-удобно.

Максималният полезен товар за изцяло електрическия модел е 700 кг с максимална маса на теглене 750 кг.

Моделите с дизелов и бензинов двигател ще могат да бъдат поръчвани от лятото на 2023 г. с очаквана доставка преди края на годината