fbpx Logitech G представи състезателен волан от висок клас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Logitech G представи състезателен волан от висок клас

Logitech G, марка на Logitech, показа Logitech G923 Racing Wheel and Pedals, състезателен волан от висок клас, който революционизира преживяването в рейсинг  симулатори. Проектиран за максимален реализъм, G923 предлага TRUEFORCE™  - нова force feedback система с висока резолюция, която взима данни от програмния код за физика и аудиото в играта, за да осигури ултра реалистично преживяване.

„Един чудесен force-feedback състезателен волан може да направи разликата между това да пресечеш финалната линия пръв или да се завъртиш на пистата и да не завършиш изобщо,“ каза F1 пилота на McLaren Ландо Норис. „Новият волан Logitech G923 с TRUEFORCE дава на пилотите автентично преживяване и симулира детайлите, които усещаме като състезателни пилоти. Мога да почувствам дали задницата на колата изгубва сцепление или съм на път да се завъртя, което ми дава най-добрия шанс за бърза корекция и възможност да остана пред съперниците.”

TRUEFORCE е собствена force feedback технология с висока разделителна способност, която революционизира възможностите в поддържаните рейсинг игри. Използването на действителна физика в играта и аудио в реално време позволява на играчите да почувстват неща като рева на двигателите, движението на гумите по настилката, теренът на пистата и обратната връзка повече от всякога. TRUEFORCE се свързва директно с модулите на играта, обработва информацията до 4000 пъти в секунда, за да създаде реализъм и детайли от следващо ниво в поддържаните игри.

Проектиран за съвременните симулаторни състезатели, воланът и педалите G923 са модернизирани с волан от полиран метал, полирани педали и кожена облицовка за максимален комфорт. В допълнение, G923 е проектиран с голям набор от нови възможности, включително:

  • Програмируем двоен съединител с launch control – позволява на състезателите да стартират по-бързо и по-чисто с програмируем двоен съединител, който осигурява максимална тракция и минимум пушек от гумите.
  • Вграден индикатор на оборотите – вградените цветни LED светлини представят оборотния обхват и предупреждават пилота, когато доближава ограничителя.
  • Контроли върху волана – контролите на играта за PlayStation 4 и PlayStation 5 конзоли са интегрирани върху волана за тотален контрол под пръстите.
  • Прогресивен спирачен педал – включва нова прогресивна пружина за по-отзивчиво усещане, повече реализъм и контрол.
  • 24-позиционен бутон за избиране – вграденият бутон за избиране позволява на състезателите да настройват тракцията, въртящия момент, автоматичния контрол на стабилността, спирачното усилие и др.

Logitech G923 Racing Wheel and Pedals ще работи с PlayStation 4 и PC при появата си на пазара в Европа през август 2020 г. на препоръчителна крайна цена от 779 лв. с ДДС.