fbpx „Белла България” се включи в кампанията „Великден безопасен” | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

„Белла България” се включи в кампанията „Великден безопасен”

Като потребителски ориентирана компания „Белла България” сложи подписа си под Великденския пакт на в. „Стандарт”. Така холдингът декларира още веднъж, че основната му цел е ежедневно да отговаря на очакванията на потребителите като предлага само продукти с постоянно качество, произвеждани в пълно съответствие с европейските стандарти.

„Нашата цел винаги е била да предлагаме продукти с най-доброто съотношение цена-качество, затова с радост се присъединихме към кампанията на в. „Стандарт”, чийто слоган е – чиста храна на разумна цена”, коментира по повод инициативата изпълнителният директор на хранителния холдинг Елза Маркова. Тя подчерта още, че за отговорния бизнес подобни ангажименти не са кампанийни, а част от ежедневната практика.

Великденският пакт за гарантиране на качеството на предлаганите на българския пазар хранителни продукти е част от националната кампания ”Великден безопасен”, провеждаща се под патронажа на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов и министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков.