fbpx BMW X3 игри | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

BMW X3 игри

BMW Group предизвиква любители спортисти от цяла Европа да демонстрират разнообразните си умения и способност за работа в екип в рамките на BMW X3 ИГРИ. Шейсет отбора състоящи се от по трима играчи ще се изправят един срещу друг в шестте дисциплини в игрите. Участници от 18 различни държави ще се състезават в дисциплините ветроходство, планинско колоездене, каране на ски, голф, маратон и майсторско шофиране от 27 април до 1 май 2011 г. в Женева, Швейцария. Отборите ще трябва да се справят успешно и с едно творческо изпитание. Печелившият отбор ще получи спортна награда: ново BMW Х3 за всеки състезател.

Всеки може да се регистрира на интернет адрес: www.bmw.bg/X3games до 28 февруари 2011 г. самостоятелно или като отбор от трима. Отборите, които ще се състезават на игрите BMW Х3 в Женева ще бъдат определени с жребий и ще получат информация относно тяхното участие до средата на месец март 2011 г. Всеки участник ще се състезава в две от шестте дисциплини. Всички членове на отбора заедно ще трябва да се справят с общи сили с едно творческо изпитание. Чрез система от точки ще бъде определен крайния резултат и победителите.

Предвидено е игрите BMW Х3 да започнат с регата по Женевското езеро. Състезателите ще плават на първокласните яхти Benateaus 7.5. След това ще се проведе състезанието по планинско колоездене в близката планина Юра. Ски спусканията ще се състоят в Шамони, под Мон Блан, близо до швейцарската столица, преди състезателите да демонстрират уменията си зад волана на BMW Х3. Състезанието ще приключи с голф турнир във формат Gross Stableford и 14- километрово бягане.

Крайните победители ще получат за награда три автомобила BMW X3. Новото BMW Х3 направи световния си дебют на автомобилното изложение в Париж Mondial de l’Automobile 2010 през октомври. Новият модел надскача изключително високия стандарт, поставен от неговия предшественик в този сегмент, отличавайки се с по-внушителен спортен вид, повече комфорт, пространство и функционалност.