fbpx BULPROS присъединява в групата си SAP интегратора Beam | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

BULPROS присъединява в групата си SAP интегратора Beam

етикети

Водещата българска технологична компания BULPROS присъединява в групата си интегратора на SAP решения за управление на бизнеса Beam. С тази сделка дружеството се разраства като засилва техническата си експертиза в посока консултации, внедряване и поддръжка на SAP системи. 

Основаната през 2014 г. Beam е специализирана в консултациите, внедряването и поддръжкатa на SAP решения, с фокус в автомобилната индустрия, производството и финансовия сектор. До момента Beam и BULPROS си партнират в проекти именно във финансовия сектор, а обединяването им е естествено развитие на тяхното партньорство. Разширяването на екипа на BULPROS с допълнителни SAP компетенции е от стратегическо значение за компанията, тъй като допълва портфолиото за предлагането на дигитални решения към корпоративни клиенти на основните пазари за компанията. 

Beam е шестата компания, присъединена в групата на BULPROS след нейното основаване през 2010 г. Експанзията на дружеството продължава, след като през последните години то претърпя мащабно разширяване с покупката на няколко български и международни фирми.

„Радваме се да посрещнем Beam в семейството на BULPROS. От самото създаване на компанията именно стремежът към развитие и усъвършенстване ни е мотивирал да се превърнем в една от най-бързо развиващите се ИТ компании. Сега, заедно с екипа на Beam, ще увеличим техническите си компетенции в областта на SAP решенията и ще разширим портфолиото си с още по-богат спектър от услуги. Фокус е цялостното дигитализиране на бизнеса и подобряване преживяването на потребителя чрез изграждането на интелигентни и иновативни технологични решения.“ допълва Ивайло Славов, Изпълнителен директор на BULPROS.

“Щастлив съм, че Beam се присъединява  към   BULPROS - компания с изключително добра репутация в сектора на информационните технологии. Динамичното развитие на технологичния сектор в България през последните години изисква по-различен от досегашния подход към бързо променящата се бизнес среда. Сделката с BULPROS ни позволява да преминем към следващ етап в развитието на нашата компания, като първите положителни резултати са вече налице. Поради сходствата в културата на компаниите спойката между екипите се случи изключително бързо. Уверен съм, че съвместната ни работа  ще доведе до устойчиво развитие и повече добавена стойност за клиентите през следващите години. ” сподели Иван Кюркчиев, съдружник в Beam.