fbpx Dacia започва частично да възстановява работата на завода си в Румъния | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Dacia започва частично да възстановява работата на завода си в Румъния

Dacia започва частично да възстановява работата на завода си в Румъния

От 21 април Dacia започна частично да възстановява производствената дейност във фабриката си в Миовени, Румъния, в съответствие с всички противоепидемични мерки и с максимален фокус върху безопасността на служителите.

Производствената дейност се рестартира със доброволно включили се служители в производството на части се възобновява в малък работен екип и в производството на автомобили се възобновява в екипи от служители на 2 смени.
На 4 май дейностите в двата завода ще бъдат напълно рестартирани.

От прекъсването на производствената дейност в Миовени активно се прилагат необходимите санитарни мерки и мерки за безопасност в подготовка за възобновяване на работата на служителите. През следващите седмици Groupe Renault Румъния ще следи за стриктното прилагане и спазване на тези мерки.

Groupe Renault Румъния наблюдава развитието на пандемичната криза и актуализира защитните мерки, които предприема, за да гарантира опазването на здравето на всички служители на всички свои оперативни локации.