fbpx Премиера: Renault Megane E-TECH Electric със силна заявка в света на електромобилите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Автомобилен Салон София 2022

Премиера: Renault Megane E-TECH Electric със силна заявка в света на електромобилите

Новият Megane E-TECH Electric прави своята премиера и дава силна заявка в света на електромобилите. Той е част от екосистема, където автомобилът представлява хардуерна платформа, съдържаща най-съвременен софтуер и оптимизирана свързаност, за да достави нови изживявания. Благодарение на новата платформа CMF-EV, Megane E-TECH Electric предлага голям простор отвътре и динамика на пътя с директното, но прецизно управление.

Подобно на смартфон, моделът се слива безпроблемно с дигиталната екосистема на своя потребител. Това е високотехнологичен автомобил, винаги готов да служи, благодарение на новия си OpenR дисплей и новата мултимедийна система OpenR Link, разработена с Google и базирана на Android Automotive OS, и предлагащ Google Assistant, Google Maps и вграден Google Play за лесно, персонализирано и безпроблемно шофиране.

Новият Mеgane E-TECH Electric предлага избор от два капацитета на батерията: 40 kWh за пробег от 300 км (цикъл по WLTP) и 60 kWh за пробег до 470 км.