fbpx Hyundai представи изцяло нов електрически модел - INSTER | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Hyundai представи изцяло нов електрически модел - INSTER

Hyundai представи изцяло електрическия INSTER, нов компактен електрически автомобил (EV) от А-сегмента, предлагащ уникален дизайн, водещ в сегмента пробег и усъвършенствана технологии.  

Смелият дизайн на INSTER съчетава футуристичен иновативен образ с просторен интериор в каросерия на малък SUV. С усъвършенстван технологичен пакет, който допринася за едно за безопасно и комфортно шофиране, INSTER предлага бързо зареждане и най-добрия изцяло електрически пробег (AER) в своя сегмент, до 355 км.

INSTER се позиционира точно между традиционните компактни градски автомобили от А-сегмента и по-големите компактни модели от B-сегмента. Това му позволява да комбинира маневреността и лекотата на използване, които купувачите очакват, с повишена практичност и гъвкавост.

Индивидуалността блести чрез подписа си с LED дневни светлини и мигачи с пикселна графика, задни светлини и брони. Клиентите могат допълнително да диференцират външния вид на автомобила с LED прожекционни фарове и двуцветен екстериор с контрастиращ черен покрив. В зависимост от спецификацията ще се предлагат 15-инчови стоманени джанти, 15-инчови или 17-инчови лети джанти.

Отвътре INSTER предоставя подобрена технология и удобство с 10,25-инчов цифров клъстер, 10,25-инчов инфоразвлекателен сензорен екран с навигация и докинг станция за безжично зареждане, която е част от компактна централна конзола, проектирана да създава по-голямо усещане за простор.

Пикселната тема се повтаря вътре, с графики върху волана на INSTER, които подсилват високотехнологичния имидж на автомобила. Интериорният дизайн включва и персонализиращи се елементи на горната облицовка на вратите.

Интериорът на INSTER предлага гъвкавост и простор. Всички седалки могат да се сгънат, включително и седалката на водача. Допълнително се предлага и функцията за отопляеми предни седалки и волан. Седалките на втория ред са разделени 50/50 и се плъзгат и накланят.

Както екстериорът, така и интериорът използват устойчиви материали.

INSTER е оборудван с 42 kWh батерия като стандарт, като се предлага и с Long-Range 49 kWh батерия като опция. И двата модела се задвижват от един двигател, който доставя 71,1 kW (97 к.с.) в базовия вариант и 84,5 kW (115 к.с.) във long range версията.

Прогнозираният пробег е от 355 км, а средният разход от 15,3 кВтч/100 км.

От 10 до 80 процента ще може да зареди за около 30 минути при оптимални условия.