Jaguar F-PACE бе определен за световен женски автомобил на 2016 г.

Jaguar F-PACE бе определен за „Големия победител“ в конкурса за Световен женски автомобил на годината за 2016 г. Освен че получи най-високия приз, автомобилът беше провъзгласен също и за Световен женски SUV/Кросоувър на годината.

Фиона Паргетър, Ръководител Глобални ПР комуникации на Jaguar Land Rover, заяви: „Наградите „Големият победител“ и „Най-добър SUV/Кросоувър“ в конкурса за Женски автомобил на годината за 2016 са голямо постижение и слагат допълнителен акцент в невероятната история на успеха на F-PACE.

Комбинацията от красив дизайн, ежедневна практичност и несравнимо изживяване зад волана отличават F-PACE от конкуренцията и привличат нови клиенти на марката Jaguar по цял свят.“

Съдиите на Световен женски автомобил на годината подават своите лични списъци и тази година бяха номинирани 294 автомобила от 17 съдии от 14 държави. От съставения главен списък съдиите избраха победителите в шест категории от 32-та класирани автомобила. Те гласуваха още веднъж, за да изберат Jaguar F-PACE за„Големия победител“ сред победителите в шестте категории.

Моля коментирайте