Новости на Автомобилен салон Пловдив

Новости на Автомобилен салон Пловдив

BMW Серия 1 и BMW Серия 6 Купе ще бъдат официално представени по време на Автомобилен салон, Пловдив 2011 от 26 септември до 1 октомври 2011 г. Посетителите на Салона ще могат да видят за първи път в България, близо две седмици преди официалната му премиера, и най-новия член на семейството на MINI – новото MINI Coupe.

На площ от 400 кв. м. официалният вносител и дилърите на марката от цялата страна показват още последните попълнения в моделната гама, обогатените възможности за индивидуализиране на автомобилите с марки BMW и MINI и многообразието от предложения за повишаване на ефективността, комфoрта и подпомагането на водача, предлагани от BMW ConnectedDrive.

Второто поколение на BMW Серия 1 предлага най-модерни двигатели и технология на окачването, още по-висока ефективност, значително увеличен простор и иновативно оборудване. То остава единственият в този клас автомобил със задно задвижване и последователно развива силните страни на своя предшественик, продаден в над 1 млн. екземпляра в целия свят.

-----------------------

В Пловдив ще бъдат представени 16 експоната от гамата на Peugeot, като при леките автомобили, акцентите са най-новите модели на марката – 308, 508 и iOn, а лекотоварната гама представя термоизолирани Partner и Boxer. Експозицията се допълва от скутери и велосипеди Peugeot.

Заедно с това клиентите ще бъдат запознати и с новата програма JUST DRIVE за пълна сервизна поддръжка на автомобили Peugeot. Освен периодичните прегледи, смяна на масло, филтри, консумативи, работни течности, програмата включва и всички износващи се части – накладки, дискове, амортисьори, съединител и др. Предлагат се три пакета JUST DRIVE: Acess, Active и Allure, които включват пълна поддръжка до 4 и 7 години или пробег съответно до 60 000 км, 100 000 км и 150 000 км.

--------------------------

На щанда на Hyundai посетителите ще могат да видят най-новите модели Veloster, Elantra и i40. Veloster се отличава с нетрадиционната си конфигурация от 3+1 врати, която осигурява на елегантния, характерен за купе профил функционалност на седан. Elantra е един изцяло нов автомобил, по-луксозен и по-елитарен от предшественика си, благодарение на което е позициониран в сегмент D. Създаденият в европейския развоен център на Hyundai в Рюселсхайм, Германия, i40 съчетава красиво балансиран стил с просторен интериор, пъргаво поведение и икономични, но динамични нови задвижващи системи в едно комби, което се откроява на фона на останалите. Освен това автомобилът е оценен с максималния брой точки в краш-тестовете на водещите организации за сертифициране на безопасността в ЕС.

---------------------------

Посетителите на изложението ще имат възможност да се запознаят с последните попълнения в гамата на Citroën: новия C4, 100% електрическия C-Zero, втория модел от линията DS – DS4 и с представител на лимитираната спортна серия на DS3 – DS3 Racing. Козовете на новия Citroën C4 са високо качество, богато оборудване и нови технологии. Моделът се предлага с микрохибридна технология e-HDI със система STOP&START.

Вторият акцент на щанда на Citroën ще бъде първият 100% електрически модел на Марката – C-Zero. Автомобилът, лансиран през м. юни вече намери своите първи клиенти. По време на техническия панаир в Пловдив C-Zero ще се предлага на промоционална цена. Посетителите на автомобилното изложение ще видят втория модел от DS линията – Citroen DS4. Пуснат в продажба през 2011 г, той постига амбициозни резултати като до момента са направени 15 000 поръчки.

 

Facebook коментари