fbpx Новото BMW Серия 4 Купе и Кабриолет - още повече красота | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Новото BMW Серия 4 Купе и Кабриолет - още повече красота

Новото BMW Серия 4 Купе и новото BMW Серия 4 Кабриолет идват с още по-силно присъствие и особено прогресивно излъчване благодарение на нови, по-ярко оформени фарове и разточителни повърхности на предната броня. Вертикални LED светлинни източници за габаритните и дневните светлини, както и за мигачите. Нова светлинна графика при посрещане при автомобилите, оборудвани с Комфортен достъп. BMW бъбрековидната решетка серийно, както и в комбинация с опционалния М спортен пакет с Mesh структура и матово хромирана рамка.  

И двете моделни семейства ще се произвеждат в завода на BMW Group в Динголфинг, като въвеждането на пазара ще е едновременно със старта на производството от март 2024 година.

Световните бестселъри в сегмента на купетата и кабриолетите от средния клас идват с още по-впечатляващ външен дизайн с още по-интензивно подчертана динамика, по-фина премиум атмосфера в интериора, нов BMW iDrive с „QuickSelect“, допълнителни дигитални услуги, разширено серийно оборудване, нова структура на допълнителното оборудване.

Модерна атмосфера на спортен автомобил в интериора с BMW Curved Display, серийни спортни седалки и оформени по нов начин волани. Серийният волан, както и M коженият волан със скосен в долната част обръч. Лостчетата за превключване на волана вече също са част от серийното оборудване.

Новото BMW Серия 4 Купе и новото BMW Серия 4 Кабриолет серийно с тапицерия на седалките Sensatec с перфорации. Опционалната кожена тапицерия Vernasca с декоративни шевове вече и в Bicolor вариант черно/червено. Освен това се предлага и кожено оборудване BMW Individual Merino в три цвята.

Всеобхватно портфолио от задвижвания: за новото BMW Серия 4 Купе за новото BMW Серия 4 Кабриолет се предлагат по три бензинови и дизелови двигателя. Екстремно мощни редови шестцилиндрови бензинови респективно редови шестцилиндрови дизелови двигатели за M Performance моделите, предлагат се и други редови шестцилиндрови и четирицилиндрови дизелови двигатели, както и два редови четирицилиндрови бензинови двигателя с технология BMW TwinPower Turbo.

48-волтова технология Mild-Hybrid за всички редови шестцилиндрови двигатели, както и за четирицилиндровия дизелов двигател. Всички двигатели серийно са комбинирани с осемстепенна трансмисия Steptronic Sport.