fbpx Над 20 премиери на най-голямото изложение за тежкотоварни автомобили | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Над 20 премиери на най-голямото изложение за тежкотоварни автомобили

Подготовката за най-голямото изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017 е в разгара си. На 1-ви юни, на летище Лесново ще бъдат изложени най-новите модели и разработки на водещите световни производители на автомобили за индустрията, транспорта и дистрибуцията.

Технологии от бъдещето ще съберат МОЩТА и СИЛАТА на DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, KARSAN, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT, SCANIA, SETRA, VOLVO TRUCKS, OTOKAR и др. върху площ от 10 000 км. м. За първи път в България на изложението ще бъдат представени и лекотоварни автомобили, предназначени за транспортиране на товари с тегло до 3.5 тона (N1-CITROEN, FORD, VOLKSWAGEN, PEUGEOT, FIAT, GREAT WALL,  SSANG YONG , HUNDAI  и др). 

Над 50 фирми, с повече от 100 водещи бранда, участват в изложението, включително най-големите производители в Европа, САЩ и Азия. Предстоят повече от 20 технологични премиери и иновации, които могат да бъдат видени за първи път на TRUCK EXPO 2017”.  Цялата палитра от продукти и услуги в сектора ще бъде представена на международното изложение в Лесново - камиони, автобуси, ремаркета и полуремаркета, оборудване и екипировка, резервни части, гуми, масла. Сред участниците има и фирми, предлагащи  финансиране, вериги бензиностанции, застрахователни компании.