Peugeot показва луксозния ван Traveller

етикети: 

 

По време на TRUCK EXPO от 1 до 3 юни, на летище Лесново Peugeot ще покаже най-атрактивните предложения от лекотоварната си гама. На щанда на марката ще бъдат представени новия Peugeot Expert, бизнес партньорите Peugeot Partner и Peugeot Boxer. За пръв път ще бъде показан и луксозния ван на Марката – Peugeot Traveller. Новата му база, адаптирана от модулната платформа EMP2, съчетава компактни външни размери с максимално вътрешно пространство. PEUGEOT Traveller предлага до 9 просторни седалки с обем на багажника от 1 500 до 4 900 литра, благодарение на вадещите се седалки.

Наличен в 3 дължини от 4,60 м до 5,30 м, с височина от едва 1,90 м, рядкост в сегмента, той гарантира възможността за достъп на PEUGEOT Traveller в закритите градски паркинги. Версиите Standard и Long от 4,95 м и 5,30 м са сред най-търсените на пазара. Версията Compact от 4,60 м, уникална за сегмента, може също удобно да настани до 9 души на всички седалки. С намаления си надвес и размери PEUGEOT Traveller предлага лесна управляемост за всекидневна употреба в градски условия.

PEUGEOT Traveller предлага широка гама оборудване от най-ново поколение за комфорт и безопасност, което е рядко и дори уникално в сегмента - плъзгащи се странични врати с безконтактен достъп нямат конкурент в сегмента. Head-up дисплей и системата за разпознаване на пътните знаци с препоръка за ограничение на скоростта са уникални за сегмента. Отварящото се задно стъкло, стъкленият панорамен покрив, активната спирачка за безопасност и автоматичното превключване на дълги светлини са рядкост в сегмента;
За първи път досега един от автомобилите на Марката е оборудван с нова свързана навигация с гласово управление и информация за трафика в реално време, с камера за обратно виждане VisioPark 1 със 180-градусов изглед отгоре на околностите зад автомобила с възможност за приближение или функция Предупреждение за бдителността на водача.

Facebook comments