fbpx Renault Scénic и Grand Scénic се рефрешнаха | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Renault Scénic и Grand Scénic се рефрешнаха

За да се отбележи дебютът на Scénic XMOD, Scénic и Grand Scénic преминаха през стилно обновяване, споделяйки новата дизайнерска идентичност на Renault. Емблемата на Renault отпред сега е по-голяма и е позиционирана на матиран черен фон, подчертаващ новата радиаторна решетка. Елегантните линии и висококачествени матириали помагат за подобряване на динамичното, ориентирано към семействата MPV излъчване.
В интериора, непосредственото впечатление за качество приляга пeрфектно на европейския бестселър в сегмента от 1996 г. насам. В допълнение към TFT екрана, който може да се регулира така, че да показва основните параметри, сега плавните извивки на приборното табло включват част, предназначена за навигация и мултимедия. R-Link се появява в Renault Scénic, включваща лесен за боравене контролен джойстик и сензорен дисплей, позициониран в зрителното поле на водача. В зависимост от версията, специално разработената съраунд аудио система Bose® предлага водеща в класа акустика.

Renault Scénic XMOD и новите Scénic и Grand Scénic могат да бъдат поръчани с трите нови Energy двигателя като особено впечатляващ е чисто новият Energy TCe 130, предлагащ с 15% по-нисък разход на гориво спрямо предишния TCe 130 двигател, еквивалентно на над 1 л/100 км при смесен режим на работа.