fbpx Мото-Пфое партньор на федерацията по гребане | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мото-Пфое партньор на федерацията по гребане

Мото-Пфое партньор на федерацията по гребане

Официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover и Range Rover за България – Мото-Пфое – традиционно подкрепя родния спорт. Една от водещите автомобилни компании у нас вече е сред партньорите и на Българската федерация по гребане, оглавявана от Светла Оцетова. Началото на бъдещото сътрудничество между БФ Гребане и Мото-Пфое се отбеляза с предаването на чисто нов пътнически микробус Ford Transit, придобит от страна на Федерацията при изключително преференциални условия.

Високото ниво на оборудване в автомобила е подбрано с изключителна прецизност и в полза на комфорта на българските гребци при продължителни пътувания. Резервоарът е с увеличена вместимост (103 литра) и спомага за изминаването на по-дълги разстояния с едно зареждане.
„Надяваме се абсолютният шампион сред множеството лекотоварни и пътнически автомобили – Ford Transit – да се превърне в талисман за върхови постижения на нашите отбори по гребане. Екипът на Мото-Пфое желае на българските гребци много успехи,” коментира Атанас Фурнаджиев, Управител на Мото-Пфое.