fbpx Renault Megane Coupe Monaco GP за ценители | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Renault Megane Coupe Monaco GP за ценители

На много хора кръвта им е примесена с бензин. Така казваме за онези, за които високите скорости и маниашки изпълнените возила заемат сериозна част в живота им. Renault също дава своето предложение в тази секция с модела Megane Coupe Monaco GP.

Както ще се досетите той е създаден в чест на Монако – градът, който е символ на лукса, елегантността и моторните спортове. Спортното купе е готово да превзема улиците и пътищата, като в същото време предлага лукс и естетика. Автомобилът се предлага единствено в специална бяла перлена боя, 17” потъмнени алуминиеви джанти, декоративни елементи в перлено бяло и брилянтно черно. Педалите съвсем очаквано са алуминиеви. Предните фарове за мъгла са с черна маска. Брандировка Monaco GP откриваме на седалките, стелките за пода както и брандинг отвън.
Renault Megane Coupe Monaco GP разбира се е за ценители, които искат красив и елегантен автомобил, който носи специфичния дух на Монако и легендарните му автомобилни състезания. И за сте сигурни, че единствено вие имате такъв автомобил, то плаката с пореден номер, доказва лимитираната серия на автомобила.

В България моделът се предлага с 1,9 130 dci дизелов двигател с шестстепенна механична трансмисия на цена от 37 270 лева с ДДС с богато оборудване и доказал динамичните си качества, здравина и икономичност двигател на Renault.

И се докоснахме за малко до този автомобил, като натиснахме педала по тесните пътища от голф игрището в Правец до Етрополе.