fbpx Сериозни заявки от BMW | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Сериозни заявки от BMW

Автосалон Женева 2014

Сериозни заявки от BMW

етикети

BMW Серия 2 Active Tourer

Световна премиера отбеляза BMW Серия 2 Active Tourer. Така марката навлиза в нов автомобилен сегмент. В премиум компактния клас новото BMW Серия 2 Active Tourer съчетава комфорта и функционалността на пространството с типичните за BMW качества като динамика, стил и елегантност. След купето това е вторият модел на новото семейство BMW Серия 2. Моделът ще бъде въведен на пазара с ново поколение високоефективни BMW EfficientDynamics турбодвигатели с три и четири цилиндъра с технология Twin Turbo. За да посрещне по най-добрия начин изискванията за гъвкавост и функционалност на компактния клас BMW се спира на съвременна задвижваща система с предно предаване, която гарантира динамиката на управлението и типичното за марката изживяване при шофиране. То се допълва и от най- модерната система за свързаност между автомобила и околната среда BMW ConnectedDrive.

Въвеждането на пазара на новото BMW Серия 2 Active Tourer започва от 27 септември 2014 г. с BMW 218i Active Tourer, BMW 225i Active Tourer и BMW 218d Active Tourer. До края на годината предстои разширяване на гамата с добавяне на нови задвижващи агрегати и система за задвижване на четирите колела BMW xDrive.

BMW Серия 4 Гран Купе

Дебют направи и новото BMW Серия 4 Гран Купе. Единствено при този най-нов член на семейството се предлагат три линии на оборудване, ексклузивната програма нBMW Individual и М Спортен пакет, които подчертават различни страни от характера на модела.

При въвеждането си на пазара от юни 2014 г. ще се предлага избор от пет еластични, изискани и икономични двигателя. Всички агрегати са оборудвани с най-новата технология BMW TwinPower Turbo и отговарят на нормата за вредни емисии EU6. Освен върховата моторизация – шестцилиндровия бензинов двигател на BMW 435i Гран Купе – палитрата от бензинови агрегати включва два леки и мощни четирицилиндрови мотора, задвижващи BMW 428i Гран Купе и BMW 420i Гран Купе. При въвеждането на пазара портфолиото от модели ще бъде допълнено и от BMW 418d Гран Купе и BMW 420d Гран Купе с двулитрови четирицилиндрови дизелови двигатели.

Предаването на мощността към задните колела серийно е поверено на шестстепенна механична скоростна кутия. Освен това като опция за всички варианти BMW предлага избор между осемстепенна автоматична трансмисия Steptronic или осемстепенна автоматична трансмисия Steptronic Sport. Всички трансмисии серийно работят с автоматичната функция Старт/ Стоп. Още при старта на продажбите BMW 428i Гран Купе и 420d Гран Купе ще се предлагат и с опционалното интелигентно двойно задвижване BMW xDrive.