Audi продължава да подкрепя ски спорта

Audi продължава да подкрепя ски спорта

етикети

Ауди продължава да подкрепя международните звезди в ски спорта. Автомобилният производител от Инголщат се споразумя за удължаване на договорните отношения с международната федерация по ски Fédération Internationale de Ski (FIS) до 2018. Състезанието Audi FIS световна купа ще се провежда и през предстоящите години под знамето на марката. Audi е партньор на зимния спорт от почти три десетилетия. Партньорството с FIS е с десетгодишна история : сезона 2002/2003 отбеляза премиерата на снежното партньорство с марката с четирите кръга. Марката Audi и технологията quattro е предпочения избор на повечето от звездите в ски спорта. Успешното партньорство продължава и през следващите шест години с подписване на дългосрочното споразумение.

„Зиминият спорт ни предлага перфекта възможност за представяне” ,твърди Петер Шварценбауер, директор маркетинг и продажби в Audi AG „Зима, лед и сняг – това е светът на Audi, тук ние се чустваме сигурни. Радваме се на предстоящите състезания и имаме желание да привлечем ентусиазма и вниманието на повече хора към различните дисциплини.”

Жан Франко Каспер, президент на FIS подчертава : „Партньорството между Audi и FIS отбелязва светла дата. От първия ден на съвместната работа изградихме дух на доверие и иновативен устрем. Радвам се че продължаваме в утвърдената посока.”

Сезон 2011/2012 на Audi FIS световната купа стартира през октомври и ще отбележи своята кулминация този уикенд, по време на състезанията в Кицбюл. От октомври 2011 Audi AG е основен спонсор на световната купа по крос ски Audi FIS

Facebook коментари