fbpx Осмото поколение на пикапа Hilux идва | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Осмото поколение на пикапа Hilux идва

Осмото поколение на пикапа Hilux идва

етикети

Офицално представен през 1968 и с премиера в Европа година по-късно, легендарният Hilux доминира световния пазар за пикапи през последните близо 50 години. Наличeн във версии Single Cab, четириместна Extra Cab и петместна Double Cab, новото 8-мо поколение Hilux надгражда легендарната си QDR репутация, задавайки нови правила по отношение на здравината с новата носеща рама, подсилен товарен отсек, подобрени 4х4 възможности и увеличен капацитет на теглене.

Сега Hilux е с по-голям, усилен и практичен товарен отсек и увеличен капацитет на теглене до 3.5 тона. Предлага се с нов 2.4-литров D-4D двигател с водещ в класа разход на гориво. По-способен офроудър от всякога, изцяло новият модел на Toyota бележи началото на нова ера в света на пикапите, комбинирайки стил, комфорт, безопасност и авангардни технологии, които биха задоволили дори най-изискващите любители на свободното време. Той е с нова, подсилена носеща рама, по-здрава платформа на товарния отсек и Активен контрол на сцеплението (A-TRC), Система за подпомагане на спускането по наклон (DAC) и Система за подпомагане на потеглянето по наклон (HAC), които доближават 4х4 възможностите до тези на Land Cruiser.

С достъп и стартиране посредством стилен ключ, управляващ системата Smart Entry & Start, интериорът на изцяло новия Hilux съчетава издръжливост и необходимата функционалност на всеки работен автомобил със сходни с SUV автомобилите нива на лукс, изтънченост и оборудване. Изчистеният дизайн на хоризонталното табло комбинира премиум качество със задължителната за работен автомобил здравина. Централната конзола е доминирана от 7“ тъч-скрийн екран на мултимедийната система.

Новото инструментално табло разполага пред погледа на водача големи, изчистени и аналогови оборотомер и скоростомер с разположен по средата 4.2“ цветен мултиинформационен дисплей. С интуитивно управление от волана, той предава най-важната информация за автомобила на удобна за водача позиция, която свежда до минимум отделянето на погледа от пътя.

 

 

 

Facebook коментари