fbpx Лимитирана версия на Renault Clio на джаз феста A to JazZ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Лимитирана версия на Renault Clio на джаз феста A to JazZ

За втора поредна година Renault България подкрепя A to JazZ, единствения джаз фест на открито в София, който ще се проведе от 27 до 29 юни в Южен парк 2, зад басейна Спартак. Тази година събитието събира на една сцена световни джаз имена, творящи в етно жанра. По време на фестивала, Renault ще представи лимитираната версия на Clio, чиито продажби стартираха в началото на юни и градският кросоувър, Renault Captur - смес от MPV, SUV и хечбек.

Clio Limited се отличава с изтънчени сиви екстериорни и интериорни детайли. Поръчките на 70-те лимитирани бройки стартират през юни, а освен от ценовото предимство, клиентите ще могат да се възползват и от промоционалния лизинг с лихва 2,99%.

Clio Limited е базирано на ниво на оборудване Expression, но го надгражда със затъмнени прозорци, черен лак на капаците на огледалата, страничните ленти и задната решетка, хромирани лайстни, джанти 16-инчови, черни Passion, фарове за мъгла, преден подлакътник. Също така, Clio Limited предлага интериорен пакет Сиво Касиопея, който добавя сиви акценти по волана, аераторите и лайстните на вратите, докато седалките са с изцяло новата тапицерия – Limited. Хромиран бадж “Limited”, обозначаващ лимитираната версия, е поставен на вратите отвън, а отвътре серията е обозначена от брандирана лайстна на праговете на предните врати.

Градският кросoувър Captur също ще съпътства звуците на фестивала. Макар и компактен, Renault Captur е особено просторен. Плъзгащата се задна седалка-пейка предоставя идеален баланс от пространство за хората и багажа с максимален товарен капацитет от 455 дм3. Две иновации в пътническото отделение подчертават практичния характер на Captur. Голяма подвижна жабка – тип чекмедже, която е лесно достъпна от водача и побира 11 литра, може да побере дори дамската чанта на приятелката ви. А наличността на свалящи се тапицерии на седалките, които се свалят и слагат отново с цип, след като бъдат изпрани в пералня, ще улесни живота на всеки татко.

Техноманиаците ще оценят високо 7-инчовата мултимедийната навигационна система Media Nav която позволява лесен достъп до множество практични функции: навигация Nav N Go с 2D и 3D визуализация, музика с аудио стрийминг и безжично телефониране чрез Bluetooth. Повдигнатата шофьорска позиция е едновременно комфортна и вдъхваща увереност, което важи и за пасивните системи за сигурност, пътно поведение и спирачен път, на които държи всеки един шофьор.