fbpx Модерната платформа за пътна помощ VOZZi вече и в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Автомобилен Салон София 2022

Модерната платформа за пътна помощ VOZZi вече и в България

По време на Автомобилния салон София 22 бе представена най-новата компания за пътна помощ VOZZi, която в началото на май тази година откри и българско представителство.

Целта на VOZZi е да създаде уникална платформа за предоставяне на автомобилни унифицирани услуги, премахвайки тяхната сложност и позволявайки дигитална трансформация, която помага както на партньорите, така и на клиентите. 

VOZZi предлага чрез местните си партньори персонални пакети за мобилност, които не изискват собственост на конкретен автомобил. Може дори само да пътувате в превозното средство с наличен активиран пакет и в случай на авария или пътно-транспортно произшествие с няколко кликвания да се възползвате бързо от услугата. Предоставена е възможност и за закупуване на допълнителни услуги през приложението извън пакета.

Сред предимствата, които платформата предлага са, че един потребител може да има активни едновременно три автомобила или мотоциклета, които да се добавят в профила по всяко време преди произшествието

В рамките на валидността на закупения пакет въведените МПС могат да се сменят по всяко време

В случай на нужда, потребителят може да се възползва от услугите на приложението  независимо дали е притежател на автомобила или само се вози в него

Ползвателят спестява време в случай на повреда или пътно-транспортно произшествие и знае веднага какво да направи

В зависимост от активния пакет, клиент може да получи покритие на разходи за ремонт, хотел, кола под наем и продължаване на пътуването

В случай на авария и невъзможност да продължи, потребителят може да активира веднъж услуга за безусловно прибиране на автомобила заедно с всички пътуващи в него до България, като няма ограничение на разстоянието .

За да е работещо покритието, е необходимо да бъде активиран пакет от територията на Република България не по-късно от 72 часа преди пътуването.

Мрежата от независими контрагенти на VOZZi се разширява вече шеста година и включва над 1500 камиона за пътна помощ на територията на Европа и Азия.

VOZZi вече присъства на няколко пазара в региона, а именно – Сърбия, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Черна гора и Словения. До края на тази година се очаква да заработят офиси в Румъния и Унгария.