VW предаде Caddy за нови таксиметрови автомобили

етикети: 

105 нови таксиметрови автомобили Volkswagen Caddy Trendline 2.0 EcoFuel достави Порше София Изток на столичния таксиметров превозвач ОК Супертранс АД.

Автомобилите са с фабрично оптимирани за работа на природен газ двигатели и освен завидна икономичност, постигат ниски нива на отделяни вредни емисии. Моделът гарантира ненарушено багажно пространство от 750 литра, тъй като монтажът на газовите бутилки е изпълнен под пода на автомобила. Качването и слизането се улеснява максимално от двете плъзгащи врати с отваряне на цели 70 см. За високо ниво на безопасност на движението се грижат серийно изпълняваните системи ESP/BA/ABS/ASR/EBV/EDS/MSR, 4 въздушни възглавници и други оборудвания. Целогодишен климатичен комфорт е гарантиран от полуавтоматичен климатик. Пътническите седалки зад водача могат да се сгъват разделно изцяло напред при нужда от превоз на много обемисти предмети или дори да се извадят на ръка от автомобила за конкретен случай.

Дооборудването на автомобилите като подготовка за таксиметрови е изпълнено директно в завода на Volkswagen и това гарантира висока степен на функционалност и надеждност в процеса на работата.

С настоящия проект ОК Супертранс АД цели постигане на нови качествени стандарти в обслужването на клиентите на таксиметровите услуги. Фирмата оперира в сектора на таксиметровите превози от 1993 година

Facebook comments