fbpx Новата V-класата на Mercedes-Benz идва средата на март у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новата V-класата на Mercedes-Benz идва средата на март у нас

Новата V-класата на Mercedes-Benz идва средата на март у нас

етикети

Преди пет години, V-класата на Mercedes-Benz зададе нови стандарти в MPV сегмента със своя дизайн, усещане за високо качество, комфорт и системи за безопасност и асистенция. Сега обновеният модел предлага ощо повече комфорт и удобства като ще се предлага у нас от март. 

Дизайнерите на V-класата в Щутгарт са приложили редица целенасочени мерки, за да придадат на този MPV нова визия в стила на сегашната гама леки автомобили на Mercedes-Benz. Благодарение на оформлението на предницата, новата V-класа изглежда по-широка и впечатлява с още по-силното си визуално присъствие. Това се дължи предимно на новото оформление на бронята с ефектни въздухозаборници и новия дизайн тип “диамант” на радиаторната решетка. Звездата на Mercedes-Benz е разположена централно върху радиаторната решетка между два ламела в сребристо. Продължава да се прилага концепцията за индивидуализация на базата на атрактивните линии на оформление и оборудване AVANTGARDE и EXCLUSIVE, а линията на оформление и оборудване AMG ще стане още по-мощна визуално: с нова радиаторна решетка тип “диамант” с хромирани щифтове за по-спортно излъчване.

 

В интериора е пренесен стила на сегашните модели леки автомобили на Mercedes-Benz. Фейслифтът на новата V-класа включва нови въздухозаборници с по-спортна турбинна визия, както и нови кръгли скали в инструменталния блок. Благодарение на редуцирания дизайн, шофьорите могат да се ориентират много по-лесно. Новата тапицерия и кожата напа в цвят “тартуфо” подсилват модерното и елегантно излъчване. Предлагат се общо шест различни вида тапицерии в светли и тъмни тоналности, вкл. кожа “Лугано” и кожа напа в черно и копринено бежово, както и текстилната тапицерия “Santos” в черно. Модерни и елегантни са и новите декоративни елементи с десен “двойни ивици”, използвани върху арматурното табло и върху страничните панели. Отново са използвани декоративни елементи с визия на пиано лак, абанос, карбон и полиран алуминий.

 

Като част от фейслифта, пътниците на задните седалки се наслаждават на още по-високо ниво на комфорт. Особено удобни са предлаганите като опция луксозни предни седалки, които – подобно на S-класата – предлагат пълно накланяне на облегалката, функция “Масаж на гърба” и климатизация. Благодарение на това, пътуването във V-класа при VIP превоз след уморителен полет или бизнес среща прилича повече на SPA процедура.

Фейслифтът включва и използване в Mercedes-Benz V-класа на 4-цилиндров дизелов двигател OM 654 в следните версии: V 250 d, 190 к.с. и V 300 d, 239 к.с.• За първи път моделът се предлага и с автоматична трансмисия 9G-TRONIC за по-комфортно превключване на предавките и по-добра горивна ефективност.

 

Facebook коментари