fbpx Renault представи новото Grand Kangoo | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Renault представи новото Grand Kangoo

Лансирано през 2021 г., третото поколение Renault Kangoo вече включва версия със 7 пълноразмерни, индивидуални модулни седалки. Taзи нова конфигурация му позволява да предложи простор и рекордно товарно пространство, за да отговори на нуждите както на частни, така и на бизнес клиенти. Багажникът е с обем от 500 литра при версията със 7 места, който може да се увеличи до 3750 литра при извадени задни седалки и сгъната предна седалка на пътника.

Новата литиево-йонна батерия от 45 кВтч на Renault Grand Kangoo E-Tech Electric има 8 отделни, лесни за ремонтиране модула и предоставя на двигателя до 265 км пробег по WLTP –  напълно достатъчен за повечето ежедневни пътувания. Тя може да възстанови до 80 км пробег чрез зареждане за 10 минути на станция за зареждане с постоянен ток с мощност 80 кВт. Батерията има гаранция за 8 години или 160 000 км.

Новото Renault Grand Kangoo E-Tech Electric е задвижвано от 90 кВт двигател с 245 Нм незабавно наличен въртящ момент, така че се движи плавно във всякакви ситуации. Режимът на шофиране Eco ограничава мощността до 56 кВт и скоростта до 110 км/ч с цел оптимизиране на пробега. Налични за избор са и трите режима на рекуперация на спирачната енергия.

Моделът ще бъде наличен и във вариант с вътрешно горене с 2 двигателя, отговарящи на най-новите стандарти за емисиите (Euro 6E): Бензинов BVM6 или EDC7 със 130 к.с. и дизелов с 95 к.с.